Astăzi am pregătit o rețetă pentru iubitorii de mâncare tradițională: ciulama de pui cu ciuperci. O poți consuma fără probleme la cină deoarece are doar 207 Calorii.

Iată cum poți să o prepari și tu acasă:

Ciulama de pui cu ciuperci

O porție conține: 207 Calorii, 17,1 g Glucide, 25,6 g Proteine, 4,9 g Grăsimi, 2,4 g Fibre

Ciulama de pui cu ciuperci

Ingrediente pentru 2 porții

  • Pulpă de pui fără piele (200 g)
  • Ciuperci albe proaspete (400 g)
  • Ceapă albă/ roşie proaspătă (50 g)
  • Amidon (20 g)

Condimente: Piper negru proaspăt măcinat, Sare, Pătrunjel proaspăt

   Mod de preparare

  1. Ceapa se taie mărunt, ciupercile lamele şi se înăbuşă împreună sub capac timp de 5 minute.
  2. Pulpa de pui se fierbe în 500 ml de apă cu sare timp de 15 minute.
  3. Într-o altă cratiţă se adaugă carnea şi jumătate din apa în care a fiert pulpa peste ciuperci şi ceapă, se pune la foc mic, apoi se adaugă amidonul şi se amestecă bine, adăugând treptat din apa de fierbere a cărnii până se obţine consistenţa dorită.
  4. Se lasă să fiarbă câteva minute până se îngroaşă.
  5. Se sărează şi se piperează după gust şi se serveşte cu pătrunjel tocat fin deasupra.

Rețeta de Ciulama de pui cu ciuperci este doar un exemplu de cină din cartea de rețete Salvat de KiloStop. Aceasta este ideală pentru persoanele care mănâncă seara și cred că acest obicei este principala cauză pentru care nu reușesc să slăbească.

Cartea este special concepută astfel încât fiecare porție să îti ofere sațietate ca să nu te mai lupți cu senzația de foame până a doua zi.

Cumpară acum Cartea de Rețete “Salvat de KiloStop” și bucura-te de o siluetă de invidiat!

Comments

comments