Articolul de astăzi o să fie unul foarte scurt. Și știi de ce? Pentru că am început cea de-a 3-a ediție a KiloStop Total Transformation Retreat.

Sunt din nou la Forest Retreat & Spa, alături de colegii mei – Dr. Cristian Panaite, Psih. Cristian Olteanu și antrenorul de fitness Alexandru Marcu. Sunt foarte încântată de cum arată acest loc toamna și abia aștept să îi cunosc mai bine pe cei 15 participanți la această ediție. De fiecare dată am avut surprize dintre cele mai plăcute. Pentru că la KiloStop Total Transformation Retreat vin oameni extraordinari.

Prima zi de KiloStop Total Transformation Retreat

Chiar acum îți scriu din balconul camerei mele, profitând de câteva raze de soare și de o scurtă pauză.

Asta pentru că vreau neapărat să împărtășesc cu tine această experiență extraordinară. Nu am foarte mult timp la dispoziție, așa că hai să-ți spun pe scurt cum este aici.

Am ajuns la Forest Retreat & Spa, în județul Vâlcea, duminică dimineață, după un drum extrem de agreabil pe care l-am făcut în compania colegilor mei. Spre după-amiază au început să vină și participanții. Vremea a ținut cu noi și i-am primit într-o atmosferă caldă din toate punctele de vedere.

Elisabeta i-a întâmpinat la recepție și i-a ajutat să își găsească fiecare camera și colegul de cameră :).

După ce toți participanții s-au instalat în camerele lor, am făcut turul locului.

Nu de alta, dar să știm unde ieșim dimineața la înviorare, unde mâncăm și, mai ales, unde ne bucurăm de răsfăț.

Pentru că la Forest Retreat & Spa ai piscină interioară, piscină exterioară (pentru cei mai curajoși 🙂 ), hidromasaj, 2 saune umede și 2 saune uscate, o fântână de gheață, dușuri emoționale, salină, arie de relaxare, sala de fitness și cabinete de terapii spa. Adică tot ce ai nevoie să te relaxezi așa cum meriți.

După ce ne-am conectat cu energia locului, am făcut cunoștință unii cu alții și am aflat programul, ca să știm cum ne organizăm.

Surprize, surprize …

Am avut și o surpriză :). Am constat cu încântare că avem printre noi … un prichindel.

Părinții lui și-au dorit foarte mult să vină în tabără și, neputând sta departe de cel mic o săptămână, l-au luat cu ei. M-am bucurat tare mult că au reușit să facă acest artificiu care să le permită să aibă grijă de ei. Este foarte important să îi poată transmită celui mic obiceiurile sănătoase care să îi asigure un start excelent în viață.

Am regăsit printre participanți pacienți de-ai mei dar și fețe total necunoscute, dar care cu siguranță îmi vor deveni tare dragi până la sfârșitul retreatului. L-am reîntâlnit, de asemenea, pe Andrei, cel care a participat și la ediția din mai și care vine la fiecare din Marșurile pentru Sănătate pe care noi le organizăm în Parcul Herăstrău din București. Și ghici ce: vine tocmai din Alexandria. Felicitări, Andrei și mă bucur să te revăd!

Și a venit apoi momentul mesei. Eram tare curioasă să le văd reacțiile atunci când vor gusta din mâncare. Pentru că am ales personal meniul pentru această tabără.

M-am folosit de cărțile de rețete KiloStop și pentru prânz am ales o supă cremă de dovleac și o plăcintă cu cartofi și ciuperci. Delicios!

Le mulțumesc colegelor mele, Dr. Elena Țambrea și Dr. Anca Sandu pentru tot sprijinul. Ele au fost cele care m-au ajutat să organizăm panoul cu rețete pentru ca fiecare participant să știe exact ce și cât mănâncă, atât cantitativ, cât și caloric.

Seara am ales o cină ușoară, cu foarte puține calorii. Dar am avut grijă să fie una sățioasă, astfel încât nimeni să nu se ridice flămând de la masă.

Cea mai frumoasă zi de luni

Astăzi am început prima zi de detox, așa că dimineață ne-am delectat cu smoothie-uri. Eu mi-am făcut o combinație cu fructe de pădure, măr, banană și semințe. Mmmm, foarte bun!

Tot dimineață am făcut și prima înviorare cu Alexandru Marcu. A fost un pic cam răcoare, dar ne-am mobilizat cu toții. În nici 5 minute de mișcare ne-am și încălzit.

Cam asta pentru astăzi. Fug la seminar, pentru că astăzi este ziua mea de training. Și nu vreau să îi las pe participanți să mă aștepte.

Iartă-mi multitudinea de poze, dar sunt așa de încântată de tot ce se întâmplă aici! Și am vrut să-ți arăt și ție o părticică din toate lucrurile astea minunate.

Până data viitoare, nu uita: mănâncă inteligent și cu plăcere!

Iar dacă vrei să participi la ediția următoare a KiloStop Total Transformation Retreat, vezi că ai o reducere de early booking.