Anul acesta, alături de colegii mei de la Clinica de Nutriție KiloStop, le-am pregătit un cadou special tuturor celor care își serbează onomastica de Sfinții Mihail și Gavril!

 

O REDUCERE DE 10% LA TOATE SERVICIILE ȘI PRODUSELE KILOSTOP!

 

Așadar, fie că porți numele unuia dintre cei doi sfinți, fie că știi pe cineva drag cu acest nume, am pentru tine un cadou inedit!

 

Și ca să fie pe placul tău sau al celui/celei la care te gândești, îți ofer și câteva indicii care să te ajute să-l alegi pe cel mai potrivit.

 

Cadoul nr. 1 este pentru persoanele care se motivează singure

 

Acest cadou se potrivește celor care au nevoie de informație nouă și educație în nutriție ca să ajungă la greutatea dorită. Pentru ei avem 10% reducere la toate cărțile de rețete și CD-urile KiloStop.

 

Introdu aici codul MG10 și fă cel mai frumos cadou corpului tău!

 

Cadoul nr. 2 este pentru persoanele care au nevoie de cineva care să le fie alături

 

Acest cadou se potrivește acelor persoane care au nevoie ca cineva să le fie alături pe toată durata procesului de slăbit. Aceste persoane au nevoie de un mediu intim și programe personalizate. Pentru ele avem 10% reducere la Programul de Slăbit KiloStop!

 

Introdu aici codul MG10 și fă cea mai sigură investiție în sănătatea ta sau a cuiva drag! Este o investiție cu riscuri 0 în bunul cel mai de preț al omului!

 

Cadoul nr. 3 se potrivește celor care învață prin experiențe transformaționale pe termen scurt

 

Acest cadou se potrivește celor care vor să ardă etape și au capacitatea să acumuleze multe informații și experiențe într-un timp scurt, alături de oameni cu aceleași provocări. Pentru ei avem o reducere de 10% la KiloStop Total Transformation Retreat!

 

Introdu aici codul MG10 și oferă-ți ție sau cuiva drag un cadou foarte special!

 

Indiferent ce cadou alegi pentru tine sau pentru cineva drag, tot ce mai am eu de zis este un călduros

 

LA MULȚI ANI!