În perioada 7-9 aprilie te aștept alături de colegii mei de la Clinica de Nutriție KiloStop la Salonul Internațional de Suplimente Alimentare și Nutriție de la Romexpo.

Aici va avea loc o expoziție în cadrul căreia vor fi prezentate rezultatele de ultimă oră în cercetarea și producția de suplimente alimentare, alimente speciale și nutracosmetice. Accesul la expoziție este gratuit. Așa că te invit și pe tine la standul KiloStop din Pavilionul C6, unde colegele mele îți vor oferi toate detaliile despre programele și produsele noastre.

Pe lângă expoziție, vor avea loc mai multe seminarii, la care voi participa în calitate de speaker.

1. Vineri – Ziua Specialistului

Primul dintre ele, seminarul CARIERE, va fi vineri, 7 aprilie, de la ora 16.30.  Aici voi vorbi despre ce înseamnă să fii medic nutriționist și care este rolul nutriției în educație.

Așa că, dacă și tu vrei să devii nutriționist, te aștept să-ți împărtășesc din experiența mea de peste 10 ani la Clinica de Nutriție KiloStop, unde mi-au trecut pragul peste 2.000 de pacienți.

Participarea la seminar se face în limita locurilor disponibile prin prezentarea INVITAȚIEI la SEMINAR, care se poate descărca (inclusiv pe dispozitive mobile) de AICI.

2. Ziua Frumuseții și Sănătății

Sâmbătă, începând cu ora 14.30, te aștept la seminarul Beauty, Health &Sport. Aici îți voi vorbi despre ce este psihonutriția și o cum poţi să adopţi dietă echilibrată fără să renunţi la alimentele preferate, indiferent că vrei să slăbeşti sau să te menţii sănătos.

Modul în care ne hrănim atât corpul cât şi spiritul are un imens impact asupra calității vieții de zi cu zi și mai ales pe termen lung, multe boli şi afecțiuni putând fi prevenite, tratate ori ţinute sub control prin alimentație și un stil de viață echilibrat.

Este important nu doar ce şi cât mănânci, ci şi cum mănânci, cum combini alimentele, cum îţi organizezi mesele şi mai ales ce şi cum gândeşti, cum te raportezi la lumea din jur, dar şi cine ești cu visele şi idealurile tale.

Așa că, dacă vrei să adopți un stil de viață sănătos, te aștept să facem primii pași împreună la seminarul care va avea loc sâmbătă, în Pavilionul C6 de la Romexpo.

Tot ce trebuie să faci este să îți descarci GRATUIT invitația de AICI. Participarea la seminar se face în limita locurilor disponibile, așa că grăbește-te să-ți rezervi locul pentru seminarul KiloStop.

Dacă ți-ai rezervat invitația, te aștept vineri și sâmbătă să ne întâlnim personal în Pavilionul C6 de la Romexpo.

Centrul Expozițional ROMEXPO este amplasat în zona de Nord a Bucureștiului, în Piața Presei Libere, în apropierea aeroportului Băneasa și a Gării de Nord.

Facebook Comments