Kilostop Total Transformation Retreat este primul program intensiv de nutriție din România. Este un concept nou și original, ce poartă semnătura Clinicii de Nutriție KiloStop și care combină în mod inedit 4 coordonate esențiale pentru o viață sănătoasă: nutriție, activitate fizică, emoții și spiritualitate.

Este un program de echilibrare perfect, o combinație de teorie și practică, de curs și SPA, care creează mediul propice pentru a putea face loc transformării în viața ta și pentru a-ți instala obiceiuri noi pe care să le iei cu tine acasă.

Ce găsești la Kilostop Total Transformation Retreat

Kilostop Total Transformation Retreat este un program de 7 zile în care ai parte de 50 de ore de training în compania a 4 traineri cu peste 10 ani de experiență în domeniul lor de activitate: dr. Cristian Panaite, dr. Laura Ene, psih. Cristian Olteanu și instructorul de fitness Alexandru Marcu.

Sunt 4 traineri prietenoși, entuziaști, care știu cum să-ți transmită informațiile de care ai nevoie și care se completează reciproc. Sunt în primul rând oameni de la care înveți nu numai din ceea ce spun, ci și din ceea ce fac. Sunt traineri capabili să-ți dea energia de care ai nevoie ca să declanșezi o schimbare în orice arie a vieții tale și forța pentru a continua ce ai început.

La Kilostop Total Transformation Retreat vei găsi oameni minunați, cu aceleași gânduri și frământări ca ale tale. Vei găsi o atmosferă caldă, de familie, în care transformarea nu poate decât să apară.

Cui se potrivește Kilostop Total Transformation Retreat

Kilostop Total Transformation Retreat se potrivește oricui este în căutare de răspunsuri, oricui își dorește să se dezvolte personal și să învețe ce înseamnă o viață sănătoasă din toate punctele de vedere – fizic, mental, emoțional și spiritual.

Este programul perfect pentru persoanele deschise, dornice de cunoaștere și autocunoaștere, care vor o experiență completă de reechilibrare fizică și psihică. Asta pentru că aici au loc nu numai transformări la nivelul trupului, ci și la nivelul minții și al sufletului.

Kilostop Total Transformation Retreat se potrivește oricărei persoane care vrea să-și schimbe stilul de viață, să instaleze primele obiceiuri sănătoase sau să și le consolideze pe cele deja existente. Asta pentru că aici afli nu numai informații, ci îți faci un plan de acțiune concret pentru a le pune în aplicare.

Nu în ultimul rând, Kilostop Total Transformation Retreat este locul perfect unde îți redescoperi motivația și unde ai parte de o experiență ce merită trăită măcar o dată în viață.

Te gândești să participi la KiloStop Total Transformation Retreat? Înainte de toate, iată ce spun cei care au participat la ediția din februarie 2017:

Așadar, dacă ești o persoană deschisă, dornică de învățare și hotărâtă să adopte un stil de viață sănătos, vino la ediția a 2-a a Kilostop Total Transformation Retreat din 21-27 mai 2017.

Te așteptăm într-un cadru superb, situat în mijlocul naturii, în sudul județului Vâlcea, în satul Oveselu, comuna Măciuca.

Complexul turistic Forest Retreat & Spa este ideal pentru relaxare, reechilibrare și regăsirea stării de bine. Punctul de atracție al complexului turistic îl constituie centrul spa și wellness, întins pe o suprafață de 2500 mp.

Centrul spa dispune de o piscină interioară și o piscină exterioară, hidromasaj, 2 saune umede și 2 saune uscate, o fântână de gheață, dușuri emoționale, zonă de relaxare, sală de fitness și cabinete de terapii spa.

Este cadrul perfect în care te poți regăsi!