Începând cu 11 iunie, la KiloStop a reînceput Marșul pentru Sănătate. Îl organizăm din 2 în 2 săptămâni, sâmbăta dimineaţa, în Parcul Herăstrău, unde te așteptăm și pe tine dacă vrei să faci un pic de mișcare împreună cu noi dar și o faptă bună în același timp.

Așa cum ştii deja, mișcarea este o parte foarte importantă a procesului de slăbit, dar şi de menţinere a greutăţii. Ca să slăbeşti sau să te menţii în formă, nu trebuie să mergi neapărat la sală, să alergi sau să faci exerciții extenuante.

Mersul pe jos este o formă de mișcare foarte potrivită atât pentru slăbit, cât şi pentru menţinere. Mai mult, este o formă de mişcare pe care o poate face oricine, mai ales dacă te afli în compania unor oameni dragi.

Click aici și vezi de ce este important să faci mișcare!

Totodată, fiecare pas pe care îl faci înseamnă niște bani donați de KiloStop pentru un prânz sănătos al copiilor de la SOS Satele Copiilor România. Asta deoarece Clinica de Nutriție KiloStop donează 5 lei pentru fiecare 10.000 de pași făcuți. Cu cât suntem mai mulți și cu cât facem mai mulți pași, cu atât vom strânge mai mulți bani pentru copii.

Cum măsurăm pașii?

Este foarte simplu. Când ne întâlnim la statuia lui Charles de Gaulle din Parcul Herăstrău, îți oferim un pedometru care îți va număra pașii. Și ca să te simți ca la concurs, îți vom da și un ecuson cu numele tău, dar și apă să te hidratezi din plin.

Click aici și testează-ți cunoștințele despre hidratare! 

marșul pentru sănătateDupă care vom merge la pas timp de două ore prin parc. La marșul trecut ne-am adunat 36 de persoane – părinți, copii, prieteni, chiar și căței – și ne-am plimbat la pas. Am vorbit, am râs și nici nu am simțit când am terminat de dat un tur de lac.

Așa că te aștept și pe tine mâine, 25 iunie, să ne plimbăm împreună.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe link-ul de mai jos și apoi să vii sâmbătă, la ora 10.00, în Parcul Herăstrău.

Click aici ca să te înscrii la Marșul pentru Sănătate!

Să ne revedem cu bine!