stencil-default-3Astăzi este o zi specială. Și nu pentru că este 13. Ci pentru că astăzi se împlinește un an de când am lansat acest blog.

Mai că nu-mi vine să cred că a trecut deja un an de când am publicat primul articol. A fost însă un an fantastic și o experiență unică pentru mine.

Însă nimic din tot ceea ce tu vezi astăzi pe blog nu ar fi fost posibil fără sprijinul tău. De aceea, în această zi specială, vreau să îți mulțumesc ție, celui care citești și distribui articolele mele în fiecare săptămână. Datorită ție continui să scriu și să sper că voi reuși să determin tot mai mulți oameni să adopte un stil de viață sănătos.

Așa că astăzi nu o să mai găsești rețeta cu care te-am obișnuit deja, ci o rețetă specială, aceea a unui blog de succes.

De ce spun asta? Pentru că în ultimele 12 luni am ajuns la 175 de articole publicate, care au înregistrat mii de share-uri și sute de comentarii.

Primul articol publicat pe blog

Alimente care îngrașăPrimul articol pe care l-am publicat pe blog este 5 alimente care îți distrug cura de slăbire. A fost primul pentru că eu cred că asta ar trebui să știe orice persoană care se apucă de o dietă de slăbire.

Ai fi uimit să afli, de exemplu, că două linguri de ulei (alimentul cu cele mai multe calorii) pot echivala cu o cină sățioasă. Care sunt celelalte alimente care îți sabotează dieta? Te las să le descoperi singur.  Click aici să citești articolul!

Articolul cu cele mai multe vizualizări

succesuluiArticolul care are cele mai multe vizualizări se numește Cheia succesului tău care este?Este un articol mai special, în care am încercat să îți arăt cât de importantă este planificarea în orice faci.

Dar mai ales, cât de important este să îți stabilești un obiectiv realist, pe care să-l poți duce la bun sfârșit. Click aici să citești articolul!

Articolul cu cele mai multe share-uri

legumeȘi pentru mine a fost o surpriză acest articol. Dar mă bucur foarte mult că atât de mulți dintre voi sunteți interesați de acest subiect. Ca să nu mai prelungesc suspansul, iată care este articolul care are nici mai mult nici mai puțin decât 18.600 de share-uri: Cum să mănânci mai multe legume.

Este un articol pe care l-am scris pentru site-ul Oanei Cuzino, doc.ro, în care vei găsi 10 sugestii pentru a mări zilnic consumul de legume. Click aici să citești articolul!

Articolul cu cele mai multe comentarii

alimente prăjiteCele mai multe comentarii, 82 mai exact, le-am primit la articolul Cum să faci chiftele, rântașuri și șnițele care nu te îngrașă și nu te îmbolnăvesc.

Unele dintre ele au venit de la persoane care chiar au încercat rețetele și iată ce mi-au răspuns:

Am încercat chiftelele! Diferențele imediat sesizabile dintre cele preparate la cuptor și cele prăjite sunt 2: cele la cuptor nu generează atâta mizerie și miros în timpul gătirii, iar după ce le mănânci, nu te balonezi și nu ai arsuri gastrice. Și încă ceva: prepararea la cuptor durează mai mult însă nu trebuie să stai pe lângă, poți face altceva între timp.

Dana Buzica

Eu fac cartofi „prăjiți” băieților mei asemănător. Singura diferență este că renunț la cele câteva pufuri de ulei atunci când îi bag în cuptor dar le adaug după ce i-am scos din cuptor și apoi îi acopăr pentru 2 minute. Sunt mult mai plăcuți la textură (dacă nu adaugi deloc ulei la preparare). Băieții mei îi adoră și așa am rezolvat și „marele necaz al cartofilor prăjiți atât de râvniți”.

Dana Bordeianu

Au fost și comentarii care m-au bucurat nespus atunci când le-am citit: persoane care au urmat sfaturile mele și care chiar au obținut rezultate.

De ceva vreme citesc sfaturile dumneavoastră. Ținând cont de ele au început să dea roade și chiar să mă bucur de câteva kg în minus.

Maria Pîrvu

Eu chiar am început o astfel de dietă și pot să vă spun că chiar funcționează. Pe lângă faptul că este ușor de ținut, consider că este și foarte sănătoasă pentru organism. Atenție într-adevăr la cantitatea de alimente pe care o consumăm, la respectarea orelor de masă, dar și la mișcare. Se slăbește într-un ritm de bun- simț și sănătos pentru organism. Am reușit să slăbesc mâncând și pâine (două felii dimineața) și câte 20 g de ciocolată (numai sâmbăta și duminica), 2 kg în 9 zile.

Laura Oltean

Am primit și rețete dietetice și le mulțumesc tuturor celor care le-au împărtășit cu noi.

Articolul meu preferat

OscarArticolul meu preferat este unul un pic diferit de cele cu care te-am obișnuit: Premiile Oscar 2016 la Totul despre slăbitEste un articol în care am oferit Oscarurile în nutriție celor mai meritoase alimente și strategii.

Click aici să citești articolul!

Articolul tău favorit care este?

Planuri de viitor

În următorul an îmi propun să continui să scriu articole la fel de utile pentru tine, să îți răspund la comentarii sau nelămuriri și să te ajut să adopți un stil de viață sănătos.

Și pentru că îmi doresc ca ceea ce scriu să te ajute cu adevărat, am nevoie de ajutorul tău. Spune-mi ce subiecte despre nutriție te-ar interesa să găsești pe blog în viitor și îți promit că voi face tot posibilul să le abordez în articolele următoare.

Spor la slăbit și nu uita: mănâncă inteligent și cu plăcere!