KiloStop Total Transformation Retreat – primul program intensiv de nutriție din România – a ajuns la ediția a 3-a. De data aceasta, retreat-ul va avea loc în octombrie, cât să nu fie nici prea cald, nici prea frig, iar peisajul să fie unul de poveste, astfel ca tu să îți găsești liniștea de care ai nevoie pentru a te căuta pe tine însuți, a te redescoperi sau a te reinventa.

Da, pe tine cel care stă ascuns undeva într-un colț al sufletului tău și care abia așteaptă să fie găsit și scos la suprafață. Pe tine cel de care ai uitat atâta vreme pentru că de fiecare dată au intervenit alte lucruri importante care nu suportau amânare. Pe tine cel care are nevoie să fie ascultat și înțeles, apreciat la adevărata sa valoare și ajutat să prindă aripi.

De când nu te-ai mai gândit la tine? Poate că acum e momentul să o faci!

Ce găsești la KiloStop Total Transformation Retreat

KiloStop Total Transformation Retreat este un program complet și complex. În doar 7 zile, vei reuşi să te reîmprieteneşti cu tine, cu corpul, cu emoţiile şi cu nevoile tale reale, vei trece prin momente de conștientizare și de redescoperire, iar până la final vei reuşi să ajungi la punerea în practică a viselor tale. Este un program gradual, unde totul vine în doza potrivită și la momentul potrivit, astfel ca transformarea ta să se producă uşor dar inevitabil.

KiloStop Total Transformation Retreat este una dintre cele mai complete şi complexe tabere de dezvoltare personală pentru că aici îți găsești singur rețeta potrivită pentru tine sub îndrumarea unor profesioniști, care înainte de toate aplică pe ei înșiși tehnicile pe care le promovează. Întotdeauna, atunci când am recomandat ceva am avut grijă să testez acel ceva pe mine. Să văd: îmi este util? este dificil să-l aplic? de ce am nevoie ca să pot să fac acel lucru? La fel și colegii mei.

KiloStop Total Transformation Retreat tratează în mod inedit cele 4 coordonate esențiale pentru o viață sănătoasă, echilibrată şi cu adevărat împlinită: corp, minte, suflet şi emoţii. De dezvoltarea fiecăreia dintre aceste coordonate se ocupă unul dintre cei 4 traineri, dintre care mă bucur că fac parte și eu.

Aici găsești toate instrumentele de care ai nevoie pentru a avea o alimentație sănătoasă și pentru a-ți pune la punct planul tău de acțiune pe termen lung. Cu alte cuvinte, aici eu, personal, îți acord tot sprijinul de care ai nevoie ca să îți pui ordine în viață.

La KiloStop Total Transformation Retreat înveți să faci față emoțiilor, să nu te mai lași dominat de ele și să iei întotdeauna partea bună din orice ți s-ar întâmpla. De asta are grijă Cristian Olteanu, un foarte bun coach în stil de viață sănătos și, înainte de toate, un om extraordinar.

Alexandru Marcu, un profesionist atunci când vine vorba despre mișcare și omul de acțiune din retreat, te împinge mereu cu blândețe de la spate pentru a-ți depăși limitele fizice, astfel încât să ajungi la rezultate pe care nu ai fi sperat vreodată să le atingi.

Iar Cristian Panaite, fondatorul KiloStop și poate cel mai erudit dintre noi, care este mereu la curent cu ultimele studii în materie de nutriție și stil de viață sănătos, te ajută să îți găsești un scop mai înalt care să dea sens acțiunilor tale, care să te împingă de la spate atunci când ai nevoie și care să te facă să-ți duci la bun sfârșit obiectivul propus.

Suntem cu toții o echipă, ne completăm reciproc și, prin tot ceea ce spunem și facem, vrem să te ajutăm cu adevărat să pui bazele schimbării pe care ți-o dorești. Suntem lângă tine mereu, 24 de ore din 24, timp de 7 zile, și te însoțim pas cu pas în călătoria pe care ai început-o.

Te sprijinim, te consiliem, te ajutăm să te relaxezi și facem asta cu cea mai mare deschidere și cu mult suflet pus de fiecare dată.

Ți se potrivește KiloStop Total Transformation Retreat?

Oho, și-ncă cum! Dacă ai ajuns până aici, fii sigur că ți se potrivește! Este o experiență unică, ce merită trăită măcar o dată în viață. Este ceva ce nu poate fi descris în cuvinte, ci ceva ce trebuie să trăiești.

Energia care se creează între oameni, lucrurile pe care ajungi să ți le rezolvi, pentru că vezi practic părți din tine în ceilalți, sunt de neprețuit. Așa cum spunea unul dintre participanți, degeaba îți povestesc eu cum este, ca să înțelegi și să te ajute efectiv, trebuie să trăiești această experiență.

KiloStop Total Transformation Retreat este despre informație, despre trăiri, despre acțiune, dar și despre relaxare, despre călătoria ta personală și despre bucuria de a-ți trăi viața.

Maria spune că acest retreat a fost „petrecerea mea în pijamale”, Carmen o numește „cel mai frumos cadou pe care am putut să mi-l ofer”, iar Andrei consideră că a fost o „binemeritată vacanță”, în care a avut tot timpul o stare de bine, în care a putut să fie el cel glumeț, vesel și plin de viață.

Iată ce spun și alți participanți despre Kilostop Total Transformation Retreat:

Pentru tine ce ar putea însemna KiloStop Total Transformation Retreat? Hai cu noi în octombrie și trăiește o experiență de neuitat!

Te așteptăm într-un cadru superb, situat în mijlocul naturii, în sudul județului Vâlcea, în satul Oveselu, comuna Măciuca.

Complexul turistic Forest Retreat & Spa este ideal pentru relaxare, reechilibrare și regăsirea stării de bine. Punctul de atracție al complexului turistic îl constituie centrul spa și wellness, întins pe o suprafață de 2500 mp.

Centrul spa dispune de o piscină interioară și o piscină exterioară, hidromasaj, 2 saune umede și 2 saune uscate, o fântână de gheață, dușuri emoționale, zonă de relaxare, sală de fitness și cabinete de terapii spa.

Este cadrul perfect în care te poți regăsi! Așa că ce mai aștepți?

Ne vedem în octombrie!