Pentru că nu ți-am mai arătat de ceva vreme ce să gătești la cină, astăzi vin în ajutorul tău cu o rețetă delicioasă ce conține macrou, care îți va asigura sațietatea până dimineața următoare. Legumele au un conținut scăzut caloric și-ți oferă toate vitaminele de care ai nevoie ca să ai un somn liniștitor!
Iată de ce ai nevoie ca să pregătești Macrou cu salată de sfeclă roșie și țelină, o rețetă de cină ușoară!
Reține și tu că sfecla roșie conține multe substanțe ce detoxifiază ficatul, stimulează sistemul imunitar și mențin în stare optimă inima, mușchii și sistemul nervos.
Macrou cu salată de sfeclă roșie și țelină
O porție conține: 211,6 Kcal, 11,0 g Glucide, 20,0 g Proteine, 9,6 g Grăsimi, 3,6 g Fibre
Ingrediente pentru 2 porții
- Macrou (200 g)
- Sfeclă roşie proaspătă (200 g)
- Tulpină de ţelină proaspătă (100 g)
- Ulei de măsline (2 linguriţe)
- Usturoi (4 căţei)
Condimente(opțional): Frunze de pătrunjel proaspăt, Suc de lămâie, Suc de mere, Piper negru proaspăt măcinat, Sare
Mod de preparare
Macrou la grill
- Se curăţă peştele şi se îndepărtează capul, după care se fac câteva tăieturi transversale pe toată lungimea peştelui. Se unge peştele pe ambele părţi cu un amestec format din ½ linguriţă de ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi zdrobit, piper şi sare.
- Se pune în tigaia grill încinsă în prealabil, lăsându-se aproximativ 5-7 minute pe fiecare parte pentru un file cu grosimea de un deget.
Salată de sfeclă roşie şi ţelină
- Se face un dressing din ½ linguriţă de ulei de măsline, suc de lămâie, piper negru şi pătrunjel tocat mărunt.
- Se amestecă într-un bol sfecla roşie dată prin răzătoare, ţelina tocată fin şi suc de mere, peste care se toarnă apoi dressingul.
- Se serveşte decorată cu frunze de pătrunjel.
Macrou cu salată de sfeclă roșie și țelină este un exemplu de cină din cartea de rețete KiloStop Detox.