Știu, e sezonul cald și simți că nu mai poți să stai să gătești Însă nu trebuie să-ți faci griji. Azi ți-am pregătit o rețetă pentru micul-dejun, care are și puține calorii!

Salată fantezie cu ton

O porție conține: 413,5 Kcal; 14,1 g Glucide; 53,6 g Proteine; 16,8 g Grăsimi; 6,1 g Fibre

Ingrediente pentru o porție:

  • Ton conservat în suc propriu (150 g)
  • Salată verde creaţă (200g)
  • Brânză tofu (60 g)
  • Migdale (20 g)
  • Măsline (30 g)

Mod de preparare:

1.Se spală salata verde în mai multe ape şi se taie în bucăţi mai mici.
2.Se amestecă tonul cu brânza tofu tăiată cubuleţe şi se adaugă peste salată. 3.Se ornează cu migdale şi măsline tăiate rondele.

Cei mai sănătoşi „fulgi” de migdale sunt cei „de casă”, adică cei făcuţi
prin zdrobirea sau felierea migdalelor crude. Vei avea astfel garanţia unui
produs complet natural.

Rețeta Salată fantezie cu ton este doar un exemplu de mic-dejun din pachetul de cărți de rețete KiloStop Low Carb. Acesta din urmă este format din 3 cărți de rețete, ce conțin o dietă completă pentru 6 săptămâni.

Pachetul este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele care vor să slăbească rapid câteva kilograme după anumite perioade de excese alimentare. Este ideal pentru cei cărora le place să mănânce carne, pește și brânzeturi.

Pachetul Low Carb este structurat în 3 volume, astfel:

– Volumul 1 cuprinde dieta ta pentru primele 2 săptămâni (72 de retete), în care vei putea mânca orice tip de carne, pește sau brânză dorești, alături de legume din abundență.
– Volumul 2 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 3 și 4 (84 de retete), în care vei putea să te bucuri de lactatele moi și fructele oleaginoase, scăzând treptat cantitatea de carne.
– Volumul 3 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 5 și 6 (96 de retete), care face trecerea către o alimentație mai diversificată, în care vei consuma și fructe proaspete și cereale integrale în prima parte a zilei.

Tu ce rețete ți-ai dori să mai găsești pe blog? Aștept răspunsul tău în secțiunea de comentarii.

Poftă bună!