Vara trecută, eu și colegii mei am lansat un concurs în care le promiteam pacienților noștri șansa unică de a merge în Maldive pe banii KiloStop. Îți mai aduci aminte? După ce toată vara am adunat mii și mii de taloane de participare, pe 5 septembrie am organizat marea extragere alături de colegul meu, dr. Cristian Panaite. Am dat în total 111 premii, dintre care o vacanță pentru 2 persoane în Maldive. Și asta fără nicio glumă.

Ca să te convingi că totul a fost real, colegele mele au discutat cu fericitul câștigător, domnul Gheorghe Hagiu, și iată ce le-a povestit acesta! Vezi interviul filmat cu domnul Gheorghe Hagiu la final!

Cum a început aventura KiloStop pentru marele câștigător

Pentru domnul Hagiu, aventura KiloStop a început în iulie 2016, când concursul nostru era în plină desfășurare. Un sceptic prin definiție, nu a acordat importanță concursului.

MaldiveAici însă a intervenit Gabi, gărgărița noastră de la Clinica din Unirii, care a dus muncă de convingere cu domnul Hagiu să dea curs hazardului și să completeze taloanele de concurs. Dar credeți că le-a completat? Noroc cu soția!

Mai încrezătoare în șansă, doamna Hagiu a completat consultație de consultație taloanele de concurs, domnului nerămânându-i decât să le semneze, așa cum singur ne-a povestit.

Cum a fost experiența slăbitului la KiloStop? Domnul Hagiu a slăbit 31 de kilograme: de la 126 kg la 95 kg, lucru pentru care îl felicit din toată inima!

Colega mea, dr. Gabriela Profir s-a ocupat îndeaproape nu numai ca domnul Hagiu să slăbească sănătos pe toată durata verii, ci, după ce a aflat că a câștigat, să fie în cea mai bună formă pentru vacanța de vis care îl aștepta.

Nu a uitat totuși să-i dea și câteva sfaturi prețioase înainte de a pleca, pentru că în Maldive, așa cum avea să se convingă singur, îl așteptau multe tentații culinare.

Ce a făcut domnul Hagiu? „Am încercat să respect mesele zilei (…), așa cum mi-a zis profa mea de nutriție”, cum îi place să-i spună colegei mele, dr. Gabriela Profir.

Și asta nu a fost tot. Deși era în concediu, domnul Hagiu nu a uitat nici de mișcare.

Și-a închiriat o bicicletă cu care traversa zilnic insula de la un capăt la altul, iar seara se plimba cu soția pe plajă.

Cum a aflat că a câștigat

Asta a fost în Maldive, dar până a ajuns acolo, a avut parte de multe periperiții. Așa cum ne-a povestit, pentru că oricum nu credea în șansele sale, domnul Hagiu nu s-a uitat la extragere. Mai mult, se îndrepta împreună cu soția către Marea Neagră, pentru o scurtă vacanță în Vama Veche. Nici prin gând nu-i trecea că în scurt timp avea să schimbe culoarea închisă a Mării Negre cu turcoazul Oceanului Indian.

Când a primit telefonul de confirmare de la colegele mele, nici nu a vrut să creadă: era convins că este o glumă. Abia după ce a ajuns în Constanța s-a convins că ceea ce auzise la telefon era real: era marele câștigător al concursului KiloStop „Slăbește și câștigă o vacanță de 5 * în Maldive”!

Așa că nu i-a mai rămas decât să se pregătească pentru această experiență inedită.

Maldive – relatare din paradis

Așa cum mărturisește domnul Hagiu, vacanța de o săptămână pe care a petrecut-o cu soția în Maldive a fost una de vis. De la apa extraordinar de limpede a oceanului, până la fructele exotice de la fiecare masă, totul a fost „la superlativ”.

A avut ocazia să vadă „pe viu” ceea ce până atunci văzuse doar la National Geographic: reciful de corali cu numeroșii săi peștișori „care veneau și te luau de nas”, pisici de mare și chiar rechini. Întâmplarea cu rechinii te las să o descoperi în videoul pe care îl găsești la finalul articolului.

Pe scurt, a fost o experiență extraordinară pe care o poți trăi și tu. Cum anume? Începând cu 1 iunie, vom lansa un nou concurs la care premiul cel mare va fi din nou o vacanță de 5* în Maldive. Tot ceea ce trebuie să faci este vii în perioada 1 iunie – 1 septembrie la o consultație cu un nutriționist KiloStop, să slăbești cu ajutorul lui și să completezi taloanele pentru concurs.

Toate detaliile le găsești AICI.

Click pe video să afli ce ne-a povestit domnul Gheorghe Hagiu despre vacanța sa în Maldive: