Am spus de multe ori că mă consider o persoană extrem de norocoasă. Nu doar pentru că am o familie minunată și prieteni extraordinari, cât mai ales pentru experiențele de viață cu adevărat transformaționale care m-au format ca om și ca profesionist, cu toate că unele nu au fost deloc ușoare, ci chiar extrem de dureroase. Sunt una din persoanele norocoase care se trezește în fiecare dimineață cu bucuria de a pleca spre serviciu, căci meseria pe care o practic este pasiunea mea, aș spune cel mai frumos hobby pe care îl am.

Fiecare dintre voi, cititorii și pacienții mei, mă ajutați să-mi împlinesc în fiecare zi misiunea cu bucurie, tocmai de aceea am decis să vă mulțumesc, invitându-vă să ne cunoaștem într-un cadru prietenos, în afara cabinetului. Mulțumesc fiecăruia dintre cei 50 de participanți care au răspuns prezent la petrecerea de miercurea trecută și  tuturor cititorilor care poposesc de câteva ori pe săptămână pe blog, în comunitatea Totul despre Slăbit, pentru că îmi dați de fiecare dată ocazia să ma simt fericită și împlinită.

Cu unii dintre participanți am avut un parcurs plin de provocări și satisfacții în cabinetul medical. Pe alții i-am recunoscut din sălile în care am ținut workshop-uri, conferințe. I-am întâlnit pe holurile clinicii Kilostop, ca pacienți ai colegilor mei, la grupurile de suport organizate de Kilostop sau în taberele Kilostop Total Transformation Retreat din 2016. Dar parcă niciodată nu am avut ocazia de a fi mai apropiați ca acum, la petrecerea aniversară Totul despre Slăbit. Nu degeaba am mărturisit de mai multe ori că nu-mi amintesc de când n-am mai fost atât de emoționată în fața microfonului.

Abia după ce ne-am acomodat cu atmosfera de la Elite Art Gallery, un loc foarte drag mie, ciocnind câte un pahar de prosecco, au început însă să mă copleșească emoțiile. A fost tare amuzant pentru toți cei prezenți să vizionăm filmulețul retrospectiv cu topuri și momente-cheie din viața blogului, o surpriză minunată pentru care îi mulțumesc colegei și prietenei mele Iulia Busuioc. După care, ceea ce mă așteptam să fie mai degrabă o formalitate s-a transformat într-o cascadă de amintiri, cuvinte rostite din suflet și vibrații pozitive.

Rând pe rând, i-am cunoscut pe fiecare dintre participanți, oferindu-le cu multă bucurie diploma de membru de onoare al comunității Totul despre Slăbit. Cu această ocazie, i-am invitat să extragă câte un bilet norocos. Fiecăruia îi corespundea câte un cadou: cărțile de rețete Kilostop, cartea mea Capcanele dietelor sau reduceri de 50% la cursul „Slăbește inteligent fără foame, frustrare sau interdicții” pe care l-am susținut sâmbătă în cadrul Academiei de Nutriție „Sănătate, Te Iubesc!”.  Mai multe informații despre următoarele cursuri, workshopuri și seminarii din cadrul Academiei puteți afla de aici.

Toți invitații ne-au împărtășit experiențele lor personale din lupta cu kilogramele în plus, experiențele celor dragi, cum i-au ajutat articolele de pe blog, care sunt materialele și ideile care au avut cel mai mare impact. Poveștile de viață pe care le-am auzit ne-au emoționat pe toți, ne-au inspirat și ne-au motivat să continuăm fiecare drumul către cea mai bună variantă a noastră.

După înmânarea tuturor premiilor și depănarea poveștilor, și-a făcut apariția și fantasticul tort cu mango și ciocolată pregătit în cinstea blogului Totul despre Slăbit de prietena noastră Veronica (Dolce by Vero) căreia îi mulțumim. Trebuie să recunosc, în acele momente petrecerea s-a transformat în Totul despre Tort 😊 Atât a fost de delicios și de binemeritat pentru toți cei prezenți!

Și, dacă Mihaela Dincă nu ar fi surprins toate acestea în fotografii, probabil că nu ne-ați crede doar pe cuvânt cât de minunată a fost întreaga seară.

Vă invit să vizionați AICI fotografiile, să vă convingeți singuri.

Pentru că am primit mai multe întrebări cu privire la cartea pe care am lansat-o vara trecută, Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață? , prietenii de la Editura ALL au pregătit o surpriză special pentru cititorii Totul despre Slăbit. Intră pe www.all.ro și completează codul TDS20 în spațiul rezervat codurilor de reduceri din formularul de comandă și poți beneficia de o reducere suplimentară de 20% care se aplică la cea deja existentă pe site.

Vă mulțumesc tuturor că faceți parte din comunitatea Totul despre Slăbit și că ați ales să fiți alături de mine și să ajutați ca îndemnul „Sănătate, te iubesc!” să fie adoptat de cât mai mult persoane! Vă sunt recunoscătoare!