Cu toții știm că mișcarea este esențială pentru o viață sănătoasă și, desigur, fiecare dintre noi încearcă să facă tot ce poate pentru un minim de activitate fizică. Cu toate acestea, uneori este extrem de dificil să faci mișcare în fiecare zi. Dacă lucrezi de dimineața până seara sau ești o persoană ocupată, să mergi la sală este ultimul lucru de care ai timp, oricât de mult ți-ai dori să faci asta.

Chiar și să mergi să alergi ți se poate părea o provocare după o zi istovitoare la serviciu. Așa că, cel mai probabil, te resemnezi și îți spui că asta e, nu ai timp și energie să mai faci și mișcare.

Dar dacă ți-aș spune că există o soluție pe cât de simplă pe atât de eficientă să faci mișcare, ai încerca-o? Nu durează mai mult de 10 minute și poți să o aplici oriunde, chiar și la birou.

Această soluție am aflat-o la ediția din mai a Kilostop Total Transformation Retreat de la colegul meu, instructorul de fitness Alexandru Marcu, și astăzi vreau să ți-o dezvălui și ție.

Efort minim cu efecte maxime

Sunt mișcări simple și ușoare, pe care le poți face oriunde, inclusiv într-o pauză de cafea atunci când ești la serviciu. Totul este să le faci în mod constant, întrucât efectul lor este unul cumulativ și nu imediat. După numai o săptămână nu numai că îți vei îmbunătăți semnificativ tonusul general, ci te vei simți mult mai relaxat și mai detensionat.

Așa că tu ce mai aștepți? Așază-te comod pe scaun și fă acest exercițiu chiar acum, împreună cu Alexandru Marcu:

Dacă și tu îți dorești să înveți trucuri care să te ajute să te împrietenești pe viață cu mișcarea și să ajungi să faci mișcarea potrivită pentru tine fără să simți asta ca pe o corvoadă, te invit la ediția din octombrie a Kilostop Total Transformation Retreat.

Dacă această experiență nu este pentru tine dar îți dorești să faci o schimbare în stilul tău de viață care să te ajute pe termen lung, medicii noștri sunt gata să te asculte, să te înțeleagă și să te însoțească în această călătorie.