Pentru că se apropie 1 mai, când mulți dintre noi ies la un grătar în aer liber, astăzi ți-am pregătit o rețetă în ton cu această sărbătoare: frigărui din piept de curcan. Sunt simplu și rapid de preparat și sunt ideale pentru un prânz sățios și delicios.

Frigărui din piept de curcan marinat

O porție conține: 385,2 Calorii, 7 g Glucide, 62,4 g Proteine, 11,1 g Lipide, 1,8 g Fibre

frigărui din piept de curcanIngrediente pentru 2 porții

  • Piept de curcan (400 g)
  • Roşii galbene (200 g)
  • Dovlecel (200 g)
  • Ulei de măsline (1 lingură)
  • Suc de lămâie (2 linguri)

Condimente: Usturoi proaspăt (1-2 căţei), Sare

Mod de preparare

  1. Se taie pieptul de curcan cubuleţe şi se pune într-un vas peste care se adaugă sosul pregătit în prealabil din uleiul de măsline, sucul de lămâie şi căţelul de usturoi zdrobit, după care se lasă la marinat 2-3 ore în frigider.
  2. Se înfige carnea pe beţe punând alternativ o bucată de piept, o bucată de roşie galbenă şi o bucată de dovlecel.
  3. Se coc frigăruile pe grătar timp de 20 minute sau se pregătesc în tigaie de teflon fără adaos de ulei.

Rețeta de frigărui din piept de curcan marinat este doar un exemplu de prânz din KiloStop Low Carb. Acesta este un pachet format din 3 cărți de rețete, ce conțin o dietă completă pentru 6 săptămâni.

Pachetul este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele care vor să slăbească rapid câteva kilograme după anumite perioade de excese alimentare. Este ideal pentru cei cărora le place să mănânce carne, pește și brânzeturi.

Pachetul Low Carb este structurat în 3 volume, astfel:

– Volumul 1 cuprinde dieta ta pentru primele 2 săptămâni (72 de retete), în care vei putea mânca orice tip de carne, pește sau brânză dorești, alături de legume din abundență.
– Volumul 2 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 3 și 4 (84 de retete), în care vei putea să te bucuri de lactatele moi și fructele oleaginoase, scăzând treptat cantitatea de carne.
– Volumul 3 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 5 și 6 (96 de retete), care face trecerea către o alimentație mai diversificată, în care vei consuma și fructe proaspete și cereale integrale în prima parte a zilei.

Cumpără și tu pachetul Low Carb care cuprinde toate cele 3 cărți și bucură-te de o siluetă de invidiat!