A venit vara! Și ce poate fi mai bun vara, când te topești de căldură, decât o înghețată? Așa că azi am pentru tine o rețetă de înghețată de fructe de pădure la doar 95 de Calorii.

Iată cum poți să o prepari și tu acasă în mai puțin de 10 minute:

Îngheţată de fructe de pădure

O porție conține: 95,2 Calorii, 15,7 g Glucide, 4,3 g Proteine, 2,4 g Lipide, 4,2 g Fibre

Înghețată cu fructe de pădureIngrediente pentru 1 porție

  • Amestec de fructe de pădure (100 g)
  • Iaurt cu 2% grăsime (100 g)
  • Înlocuitor de zahăr (1 linguriţă)

Mod de preparare

  1. Se mixează bine fructele cu înlocuitorul de zahăr.
  2. Se adaugă iaurtul şi se omogenizează bine.
  3. Se poate răci în congelator în recipient de
    plastic.

Rețeta de Înghețată dietetică de fructe de pădure este doar un exemplu de gustare din KiloStop Low Carb. Acesta din urmă este un pachet format din 3 cărți de rețete, ce conțin o dietă completă pentru 6 săptămâni.

Pachetul este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele care vor să slăbească rapid câteva kilograme după anumite perioade de excese alimentare. Este ideal pentru cei cărora le place să mănânce carne, pește și brânzeturi.

Pachetul Low Carb este structurat în 3 volume, astfel:

– Volumul 1 cuprinde dieta ta pentru primele 2 săptămâni (72 de retete), în care vei putea mânca orice tip de carne, pește sau brânză dorești, alături de legume din abundență.
– Volumul 2 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 3 și 4 (84 de retete), în care vei putea să te bucuri de lactatele moi și fructele oleaginoase, scăzând treptat cantitatea de carne.
– Volumul 3 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 5 și 6 (96 de retete), care face trecerea către o alimentație mai diversificată, în care vei consuma și fructe proaspete și cereale integrale în prima parte a zilei.

Cumpără și tu pachetul Low Carb care cuprinde toate cele 3 cărți și bucură-te de o siluetă de invidiat!