Ai văzut că s-au copt fructele de pădure? Tocmai de aceea, m-am gândit la o înghețată de fructe de pădure, care să te răcorească și să îți încânte papilele gustative, fără să existe urmări asupra siluetei tale.

Fructele de pădure îşi păstrează proprietăţile nutritive prin congelare.
Este vital însă să alegi întotdeauna un producător certificat, capabil să ofere produse de calitate, fără conservanţi sau aditivi alimentari care imită culoarea şi aroma.

Iată de ce ai nevoie să o prepari:

Îngheţată dietetică de fructe de pădure

O porție conține: 95,2 Kcal; 15,7 g Glucide; 4,3 g Proteine; 2,4 g Grăsimi; 4,2 g Fibre

Ingrediente pentru o porție:

  • Amestec de fructe de pădure (100 g)
  • Iaurt cu 2% grăsime (100 g)
  • Înlocuitor de zahăr (1 linguriţă)


Mod de preparare:

1.Se mixează bine fructele cu înlocuitorul de zahăr.
2. Se adaugă iaurtul şi se omogenizează bine.
3. Se poate răci.

Rețeta Înghețată dietetică de fructe de pădure este doar un exemplu de gustare din pachetul de cărți de rețete KiloStop Low Carb. Acesta din urmă este format din 3 cărți de rețete, ce conțin o dietă completă pentru 6 săptămâni.

Pachetul este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele care vor să slăbească rapid câteva kilograme după anumite perioade de excese alimentare. Este ideal pentru cei cărora le place să mănânce carne, pește și brânzeturi.

Pachetul Low Carb este structurat în 3 volume, astfel:

– Volumul 1 cuprinde dieta ta pentru primele 2 săptămâni (72 de retete), în care vei putea mânca orice tip de carne, pește sau brânză dorești, alături de legume din abundență.
– Volumul 2 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 3 și 4 (84 de retete), în care vei putea să te bucuri de lactatele moi și fructele oleaginoase, scăzând treptat cantitatea de carne.
– Volumul 3 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 5 și 6 (96 de retete), care face trecerea către o alimentație mai diversificată, în care vei consuma și fructe proaspete și cereale integrale în prima parte a zilei.

Tu ce rețete ți-ai dori să mai găsești pe blog? Aștept răspunsul tău în secțiunea de comentarii.

Poftă bună!