Pentru că murăturile sunt foarte bune pentru sănătate dar și pentru siluetă, astăzi vreau să-ți ofer o rețetă de mușchi de porc unguresc cu varză acră.

Este o rețetă potrivită pentru cină sau pentru prânz, alături de o supă sau ciorbă de legume.

Mușchi de porc unguresc cu varză acră

O porție conține: 201 Calorii, 12,6 g Glucide, 28,8 g Proteine, 4,4 g Lipide, 7,8 g Fibre

muschi de porc ungurescIngrediente pentru 2 porții

  • Muşchiuleţ de porc fără grăsime (250 g)
  • Varză murată (400 g)
  • Ceapă proaspătă (30 g)

Condimente: Boia iute (10 g), Sare

Mod de preparare

  1. Varza acră se taie fideluţă şi se înăbuşă în tigaie timp de 10 minute, sub capac, împreună cu o ceapă tocată fin.
  2. Între timp muşchiul de porc se taie felii de grosimea unui deget, se presară cu boia iute şi se frige pe grătarul încins, timp de 3 minute pe fiecare parte.
  3. Muşchiul de porc se sărează după gust la finalul preparării.
  4. Se serveşte pe un pat de varză călită.

Poftă mare și nu uita: mănâncă inteligent și cu plăcere!

Această rețetă o găsești în cartea de rețete Salvat de KiloStop, pe care o poți cumpăra și online.