Astăzi am pentru tine o rețetă tradițională: pârjoale dietetice cu salată de crudități. Pârjoalele sunt tocmai bune pentru un mic dejun pe care să îl iei în tihnă cu familia în weekend.

Pârjoale dietetice cu salată de crudităţi

O porție conține: 307,5Calorii, 19 g Glucide, 44,5 g Proteine, 6,1 g Lipide, 7,6 g Fibre

parjoale dieteticeIngrediente pentru 1 porție

 • Muşchi de vită fără grăsime (50 g)
 • Piept de pui fără piele (100 g)
 • Morcov proaspăt (100 g)
 • Gulie proaspătă (100 g)
 • Varză chinezească (100 g)
 • Ciuperci albe (50 g)
 • Ceapă albă (40 g

Condimente: Mărar proaspăt 1 legătură, Pătrunjel frunze proaspăt 1 legătură, Tarhon uscat, Busuioc uscat, Măghiran, Piper alb proaspăt măcinat, Sare, Oţet din vin alb (1 linguriţă)

Mod de preparare

 1. Carnea tocată de vită şi pui se amestecă cu ceapa tocată mărunt, sare, piper, verdeaţă şi condimente după gust. Din acest amestec se formează în palmă pârjoalele care se turtesc cu ajutorul unei spatule.
 2. Se încinge bine o tigaie antiaderentă care se acoperă cu hârtie de copt pentru a nu se arde carnea şi se frig pârjoalele câte 3- 4 minute pe ambele părţi. Se păstrează la cald.
 3. Legumele se spală, se curăţă şi se taie julienne.
 4. Se așază într-un bol şi se asezonează cu sare, piper alb şi oţet din vin.
 5. Se servesc pârjoalele cu salata de crudităţi.

Rețeta de Pârjoale dietetice cu salată de crudități este doar un exemplu de mic dejun din KiloStop Low Carb. Acesta este un pachet format din 3 cărți de rețete, ce conțin o dietă completă pentru 6 săptămâni.

Pachetul este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele care vor să slăbească rapid câteva kilograme după anumite perioade de excese alimentare. Este ideal pentru cei cărora le place să mănânce carne, pește și brânzeturi.

Pachetul Low Carb este structurat în 3 volume, astfel:

– Volumul 1 cuprinde dieta ta pentru primele 2 săptămâni (72 de retete), în care vei putea mânca orice tip de carne, pește sau brânză dorești, alături de legume din abundență.
– Volumul 2 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 3 și 4 (84 de retete), în care vei putea să te bucuri de lactatele moi și fructele oleaginoase, scăzând treptat cantitatea de carne.
– Volumul 3 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 5 și 6 (96 de retete), care face trecerea către o alimentație mai diversificată, în care vei consuma și fructe proaspete și cereale integrale în prima parte a zilei.

Cumpără și tu pachetul Low Carb care cuprinde toate cele 3 cărți și bucură-te de o siluetă de invidiat!

comments