Și tu îți găsești refugiul într-o prăjitură sau o ciocolată după o zi stresantă la serviciu? 

Și tu te simți mai bine dacă mănânci ceva atunci când emoțiile te copleșesc?

Și tu te recompensezi cu ceva bun de fiecare dată când reușești să faci ce ți-ai propus?

Cristian OlteanuDacă răspunsul tău este „da” la cel puțin una dintre aceste întrebări, atunci probabil că și tu mănânci emoțional. Iar pentru ca acest lucru să nu îți afecteze silueta pe termen lung, am pentru tine cea mai bună recomandare posibilă.

Dă-mi voie să ți-l prezint pe colegul meu, Cristian Olteanu, specialistul KiloStop în controlul poftelor și mâncat emoțional.

Nu am văzut pe cineva mai pasionat de lucrul cu oamenii decât Cristian. Îi place să discute cu ei, să îi înțeleagă și să îi ajute.

Cristian are o experiență de peste 10 ani cu pacienții, însă ca să ajungă aici, a început cu el. Astfel că a făcut mai multe formări pe care acum le combină în ședințele lui de psihoterapie.

S-a format în metoda terapiilor scurte colaborative orientate pe resurse și soluții, în metoda interviului motivațional, în metoda transei generative cu celebrul Stephen Gilligan și în programare neuro-lingvistică.

Dar toate aceste formări nu ar fi suficiente fără ingredientul magic pe care îl adaugă Cristian la fiecare ședință sau grup de lucru. Iar acest ingredient secret este empatia. Altfel spus, ele este extrem de atent la emoţiile fiecărui pacient al său în parte şi reuşeşte să creeze o atmosferă incredibil de deschisă, un cadru extrem de prietenos şi suportiv.  Te ajută de fapt să-ţi deschizi sufletul fără teamă şi să-l vindeci într-un mod de-a dreptul miraculos.

Cristian Olteanu este colegul meu la Clinica de Nutriție KiloStop, unde ajută oamenii care își dau seama că schimbarea înseamnă mai mult decât o dietă. Face terapie individuală dar moderează și grupuri de suport.

Grupurile de suport se întâlnesc de două ori pe săptămână, după-amiază spre seară, iar ceea ce pot spune eu după ce am participat la astfel de întâlniri este că oamenii își schimbă pur și simplu atitudinea față de viață, față de cei din jur și mai ales modul în care reacţionează la tot ce se întâmplă în contextul vieții lor. Astfel pacienţii săi devin mai mai fericiţi, mai încrezători, mai puternici, mai pregătiţi să facă faţă emoţiilor, stresului şi încercărilor de zi cu zi.

Toţi pacienţii mei care îmi povestesc de grupurile lui Cristian, spun că simt o energie specială de comuniune, de comunitate, de apartenență. Am văzut cu ochii mei cum participanții la grup și-au dezvoltat abilitatea de a gestiona stresul de fiecare zi, emoţiile care până atunci îi bulversau și mai ales cum și-au recăpătat echilibrul interior.

Pe tine cine te ajută să-ți găsești echilibrul interior?

Orice drum este mai ușor atunci când ai alături persoanele potrivite. Dacă vrei ca expertul KiloStop în mâncat emoțional Cristian Olteanu să te ajute să îți gestionezi eficient stresul, să trăiești fericit şi să îți recapeți echilibrul interior, te invit la KiloStop Total Transformation Retreat, primul program intensiv de nutriție din România.

În cele 7 zile pline de experiențe inedite vei uita de mâncatul pe fond emoțional, vei învăța cum să conștientizezi emoțiile și cum să le întorci în favoarea ta pentru a pune bazele unei schimbări de durată. Vei descoperi diferite tehnici de mindfulness, care să te ajute să gestionezi stresul și să te relaxezi.

Ești curios să afli cum am trăit Cristian Olteanu experiența KiloStop Total Transformation Retreat? Click pe video și descoperă chiar acum:

Dacă această experiență nu este cea mai potrivită pentru tine, dar îți dorești să slăbești și să înveți să mănânci sănătos, te aștept alături de colegii mei în clinicile KiloStop. Aici nu vei primi doar o dietă. Aici, medicul va fi prietenul tău și te va însoți până când vei reuși.

Abia aștept să ne cunoaștem sau să ne revedem!