Astăzi vreau să îți ofer o rețetă potrivită pentru cină. Asta pentru că are puține calorii dar în același timp îți asigură sațietatea de care ai nevoie înainte de culcare.

Este important de reținut că varza tocată trebuie pregatită și consumată imediat, contactul cu oxigenul sărăcind-o în vitamina C.

Citește articolul și află cum să prepari Pipote de pui cu salată de varză și măsline!

Pipote de pui cu salată  de varză şi măsline

O porție conține: 216,1 Calorii, 6,7 g Glucide, 31,8 g Proteine, 6,6 g Grăsimi, 3,0 g Fibre

pipoteIngrediente pentru 2 porţii

  • Pipote de pui (200 g)
  • Varză albă (200 g)
  • Măsline (30 g)
  • Ulei de măsline (1 linguriţă)

Condimente (opțional): Usturoi (2-3 căţei), Frunze de pătrunjel proaspăt, Sare

Mod de preparare

  1. Se pun la fiert pipotele de pui timp de 15-20 minute, apoi se pun într-o tigaie antiaderentă încinsă cât să prindă un pic de culoare, dar să nu se deshidrateze prea mult. Se sărează şi se pun pe o farfurie.
  2. Se taie subţire varza şi se frământă cu sare ca să îşi lase din sucul propriu.
  3. Se adaugă 1 căţel de usturoi pisat şi pătrunjelul, amestecându-se şi cu uleiul de măsline..
  4. Se așază salata pe farfurie lângă pipote şi se ornează cu măsline.

Pipote de pui cu salată de varză și măsline este doar un exemplu de Gustare din KiloStop Low Carb. Acesta din urmă este un pachet format din 3 cărți de rețete, ce conțin o dietă completă pentru 6 săptămâni.

Pachetul este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele care vor să slăbească rapid câteva kilograme după anumite perioade de excese alimentare. Este ideal pentru cei cărora le place să mănânce carne, pește și brânzeturi.

Pachetul Low Carb este structurat în 3 volume, astfel:

– Volumul 1 cuprinde dieta ta pentru primele 2 săptămâni (72 de retete), în care vei putea mânca orice tip de carne, pește sau brânză dorești, alături de legume din abundență.
– Volumul 2 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 3 și 4 (84 de retete), în care vei putea să te bucuri de lactatele moi și fructele oleaginoase, scăzând treptat cantitatea de carne.
– Volumul 3 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 5 și 6 (96 de retete), care face trecerea către o alimentație mai diversificată, în care vei consuma și fructe proaspete și cereale integrale în prima parte a zilei.

Tu ce rețete ți-ai dori să găsești pe blog? Aștept răspunsul tău în secțiunea de comentarii.

Poftă bună!