Pacienta Kilostop se numește Marina și a slăbit 23,7 kg în 5 luni. Dar cel mai important este că și-a schimbat viața la 180 grade. Așa cum singură mărturisește, a trecut la un program organizat care o ajută foarte mult să se şi menţină și a ajuns să facă mișcare chiar și de 5 ori pe săptămână. Felicitări, Marina!

Iată mai jos mesajul Marinei:

Mesajul Marinei pentru tine

„Am apelat la Kilostop în momentul în care am pierdut lupta cu kilogramele și am știut din momentul în care am citit despre realizările lor că mă vor putea ajuta și pe mine.

La prima întâlnire cu Kilostop aveam 91,2 kg, iar acum am ajuns la o greutate de 67,5 kg. Respiram greu, nu puteam să fac mișcare, oboseam la cel mai mic efort depus.

Am sunat pentru programare și mi s-a trimis un formular pe care a trebuit să îl completez pentru ca doctorul care se va ocupa de cazul meu să știe cât mai multe despre mine.

Pe data de 17 mai am avut prima întâlnire cu doamna doctor. Nu am avut emoții, pentru că, de când am intrat în clinică, domnișoarele de la recepție au fost primitoare și cu zâmbetul pe buze. 

Doamna doctor a fost minunată, nu a trebuit să îi povestesc prea multe despre situația mea, a înțeles încă de la primele explicații care sunt provocările mele, a fost ca și cum cineva m-a trimis special la dumneaei. 

După această întâlnire, am ținut un jurnal alimentar timp de o săptămână, în care notam ce mâncam eu de obicei, la ce ore și în ce cantități.

Am revenit la clinică pe data de 26 mai și am fost supusă unei analize a ratei metabolismului, pentru a afla câte calorii consum în repaus. Ulterior, am mers la dna doctor și am pus la punct dieta pentru prima săptămână, iar pe data de 27 mai am început “dieta”. În realitate, nu pot spune că este o dietă, ci mai degrabă un stil de viață sănătos, așa cum trebuie să avem cu toții.

În primele două săptămâni a fost mai dificil deoarece trebuia să mă obișnuiesc cu noua mea “viață”, să mănânc la anumite ore şi să cântăresc tot ce mănânc. 

În ceea ce privește mișcarea, am început să merg câte 10.000 de pași pe zi, pentru o perioada de 3 săptămâni deoarece nu mai făcusem sport de 1 an, iar condiția mea fizica era 0. Ulterior, am continuat cu dans și gimnastică.

După ce am scăpat de primele 10 kg, am început să fac kangoo jumps în fiecare zi. Zilele treceau și kilogramele mele erau din ce în ce mai puține. 

Sfatul meu pentru cei care vor să slăbească este să își schimbe în primul rând stilul de viață, pentru că vrei, nu vrei, din momentul în care pornești pe acest drum este important să te dedici în totalitate și să reușești ce ți-ai propus.

Despre doamna doctor nu pot să spun decât că este un om minunat, unic, care are un loc special în inima mea. A fost și este cel mai mare sprijin al meu, iar de fiecare dată când am o întrebare îmi răspunde cu drag.

Pentru fericirea pe care eu o simt acum și pentru ceea ce am realizat cu ajutorul acestei clinici, nu pot spune decât mulțumesc KiloStop, sunteți cei mai buni!”

Mulţumim, Marina, felicitări pentru decizia de a te îndrepta către un stil de viaţă sănătos, în care alegerile corecte sunt cele care te vor ajuta să te menţii!

Felicitari medicilor Kilostop pentru dedicarea si pasiunea cu care ştiu că îşi însoţească fiecare pacient în parte pe acest drum al schimbărilor în bine ale stilului de viaţă!

Iar pe tine, dragă cititorule, te las în compania următorului sfat: mănâncă inteligent și cu plăcere!”*

*Rezultatele variază de la persoană la persoană. Fiecare pacient poate să slăbească mai mult sau mai puţin în funcţie de vârstă, sex, stare de sănătate şi determinarea acestuia. Noi îţi promitem că vom face tot ce putem pentru a te ajuta să slăbeşti sănătos şi cu plăcere!