Cu toții știm că avem nevoie de antioxidanți pentru a reduce efectele toxice ale radicalilor liberi. De ce avem nevoie de acest lucru? Pentru că radicalii liberi se asociază cu o mulțime de boli, incluzând cancerul, afecțiunile plămânilor și ale inimii și funcționarea improprie a sistemului nervos și imunitar.

Anumite vitamine şi minerale cum ar fi betacarotenul (un precursor al vitaminei A), vitaminele E şi C şi seleniul funcţionează în organism ca antioxidanţi. De asemenea, o varietate de fitonutrienţi proveniţi din alimentele de origine vegetală, precum şi o gamă de enzime produse de organism funcţionează ca antioxidanţi.

Dar de unde ne luăm iarna antioxidanți? Iată o soluție la îndemână: o salată care îți dă un boost de antioxidanți.

Salată antiOx-boost

O porție conține: 115,4 Calorii, 21,6 g Glucide, 4,4 g Proteine, 2,3 g Grăsimi, 7,1 g Fibre

salataIngrediente pentru 1 porţie

 • Mure proaspete (50 g)
 • Zmeură proaspătă (50 g)
 • Afine proaspete (50 g)
 • Iaurt cu 2% grăsime (80 g)

Condimente (opțional): Mentă proaspătă

Mod de preparare

 1. Se pot folosi fructe de pădure proaspete
  sau congelate
 2. Se amestecă fructele cu iaurtul într-o cană
  încăpătoare sau un bol şi se ornează cu
  frunze de mentă.

Rețeta de Salată antiOx-boost este doar un exemplu de gustare din KiloStop Low Carb. Acesta din urmă este un pachet format din 3 cărți de rețete, ce conțin o dietă completă pentru 6 săptămâni.

Pachetul este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele care vor să slăbească rapid câteva kilograme după anumite perioade de excese alimentare. Este ideal pentru cei cărora le place să mănânce carne, pește și brânzeturi.

Pachetul Low Carb este structurat în 3 volume, astfel:

– Volumul 1 cuprinde dieta ta pentru primele 2 săptămâni (72 de retete), în care vei putea mânca orice tip de carne, pește sau brânză dorești, alături de legume din abundență.
– Volumul 2 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 3 și 4 (84 de retete), în care vei putea să te bucuri de lactatele moi și fructele oleaginoase, scăzând treptat cantitatea de carne.
– Volumul 3 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 5 și 6 (96 de retete), care face trecerea către o alimentație mai diversificată, în care vei consuma și fructe proaspete și cereale integrale în prima parte a zilei.

Cumpără acum Pachetul Low Carb care cuprinde toate cele 3 cărți și bucură-te de o siluetă de invidiat!

Poftă bună!