Și tu preferi să dormi jumătate de oră în plus dimineața în loc să îți prepari micul dejun?

Pentru astăzi îți ofer o rețetă simplă dar delicioasă, care se prepară imediat și care îți va oferi boost-ul de energie de care ai nevoie în fiecare dimineață!

Iată de ce ai nevoie ca să pregătești Salată de fructe de pădure cu fulgi de ovăz și iaurt!

Îți reamintesc că în fulgii de ovăz există antioxidanţi care inhibă sinteza colesterolului, dar şi fibre care reduc nivelul de LDL-colesterol.

Salată de fructe de pădure cu fulgi de ovăz şi iaurt

O porție conține: 293,3 Kcal, 52,0 g Glucide, 10,9 g Proteine, 7,1 g Grăsimi, 12,7 g Fibre

Ingrediente pentru 1 porție

 • Zmeură proaspătă (50 g)
 • Mure proaspete (50 g)
 • Coacăze proaspete (50 g)
 • Fulgi de ovăz (30 g)
 • Iaurt probiotic cu 2% grăsime (150 g)

Condimente(opțional): Miere de albine (5 g), Fulgi de migdale (5 g)

Mod de preparare

 1. Se pun fulgii de ovăz şi iaurtul într-un bol şi se amestecă.
 2. Se adaugă fructele proaspete de pădure şi fulgii de migdale.
 3. Se ornează cu mierea de albine şi se serveşte imediat.

Salată de fructe de pădure cu fulgi de ovăz şi iaurt este un exemplu de gustare din cartea de rețete KiloStop Detox, pe care o găsești alături de KiloStop Green și Salvat de KiloStop în Pachetul pentru oameni ocupați. Acest pachet este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele își doresc să slăbească dar nu au timp să se organizeze și nici să meargă la sală.

Pachetul pe care ți l-am pregătit este format din 3 cărți, în care vei găsi rețete ce te vor ajuta să îți modelezi corpul așa cum îți dorești. Acesta conține:

 • Cartea de rețete “Salvat de KiloStop”- dacă ajungi acasă seara târziu și mănânci mult, în această carte vei găsi exact ce ai nevoie! 60 de rețete rapide si gustoase, ce nu depășesc mai mult de 200 de calorii pe porție, astfel că o cină luată în combinațiile potrivite te va ajuta să slăbești de 2 ori mai rapid.
 • Cartea de rețete “KiloStop Detox”- te va ajuta să îți elimini toxinele din organism, într-un mod cât se poate de sănătos și cu ajutorul unor rețete special gândite de medicii noștri.
 • Cartea de rețete “KiloStop Green” – vine în ajutorul tău cu o varietate de preparate ce pot fi folosite chiar și de persoanele care țin post sau sunt vegetariene. Aceasta te va ajuta să scazi în greutate și să te menții sănătos.

Cumpără acum Pachetul pentru oameni ocupați și bucură-te de o siluetă de invidiat!