Astăzi vreau să îți ofer o rețetă potrivită pentru cină. Asta pentru că are puține calorii dar în același timp îți asigură sațietatea de care ai nevoie înainte de culcare. Este vorba despre Șalău aromat cu garnitură de broccoli, foarte ușor de preparat!

Îți mai spun doar că broccoli trebuie consumat cât se poate de proaspăt, pentru că îşi pierde foarte repede frăgezimea şi culoarea.

Şalău aromat cu garnitură de broccoli

O porție conține: 208,1 Calorii, 6,2 g Glucide, 30,6 g Proteine, 6,6 g Grăsimi, 2,6 g Fibre

Ingrediente pentru o porţie

  • Șalău gătit (100 g)
  • Broccoli gătit (80 g)
  • Parmezan ras (10 g)
  • Ulei de măsline (½ linguriţă)

Condimente (opțional): Cimbru,  Boia de ardei, Usturoi, Foi de dafin, Piper alb proaspăt măcinat, Sare

Mod de preparare

  1. Se condimentează peştele cu sare, piper, ulei de măsline, cimbru, boia şi foi de dafin şi se împachetează în folie de aluminiu sau în hârtie de copt.
  2. Se găteşte 20 minute pe grătar sau în cuptor la foc mediu.
  3. Separat, se pune la foc un vas cu apă şi sare. Când începe să fiarbă, se adaugă broccoli şi se găteşte aproximativ 5 minute.
  4. Se scurge bine broccoli, se condimentează cu sare şi piper, iar pe deasupra se presară parmezanul.
  5. Se serveşte peştele împreună cu broccoli.

Rețeta de Șalău aromat cu garnitură de broccoli este doar un exemplu de cină din KiloStop Low Carb. Acesta din urmă este un pachet format din 3 cărți de rețete, ce conțin o dietă completă pentru 6 săptămâni.

Pachetul este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele care vor să slăbească rapid câteva kilograme după anumite perioade de excese alimentare. Este ideal pentru cei cărora le place să mănânce carne, pește și brânzeturi.

Pachetul Low Carb este structurat în 3 volume, astfel:

– Volumul 1 cuprinde dieta ta pentru primele 2 săptămâni (72 de retete), în care vei putea mânca orice tip de carne, pește sau brânză dorești, alături de legume din abundență.
– Volumul 2 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 3 și 4 (84 de retete), în care vei putea să te bucuri de lactatele moi și fructele oleaginoase, scăzând treptat cantitatea de carne.
– Volumul 3 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 5 și 6 (96 de retete), care face trecerea către o alimentație mai diversificată, în care vei consuma și fructe proaspete și cereale integrale în prima parte a zilei.

Tu ce rețete ți-ai dori să găsești pe blog? Aștept răspunsul tău în secțiunea de comentarii.

Poftă bună!