Astăzi ți-am pregătit o rețetă aromată și gustoasă perfectă pentru cină. Este vorba despre Somon la cuptor cu salată de ciuperci, spanac şi roşii la 215,1 Calorii, tocmai bună pentru masa de seară.

Dacă vrei să savurezi gustul adevărat al somonului, îţi sugerăm să nu adaugi alte condimente în afară de sare. Somonul va extrage atâta sare cât are nevoie.

Iată de ce ai nevoie ca să o prepari și tu acasă:

Somon la cuptor cu salată de ciuperci, spanac şi roşii

O porție conține: 215,1 Calorii, 5,4 g Glucide, 32,9 g Proteine, 6,8g Grăsimi, 2,2 g Fibre

Ingrediente pentru 2 porții

  • Somon proaspăt (250 g)
  • Ciuperci albe (100 g)
  • Spanac proaspăt (100 g)
  • Roşii proaspete (100 g)

Condimente: Frunze de leuştean proaspăt, Piper negru proaspăt măcinat, Sare

Mod de preparare

  1. Se prepară somonul la cuptor, pus pe un pat de sare.
  2. Se spală ciupercile în apă cu puţină făină pentru a îndepărta petele negre de pe ele (perfect ar fi să se folosească periuţa pentru ciuperci), apoi se taie în feliuţe subțiri.
  3. Se spală spanacul şi se taie în bucăţi mai mari pentru a păstra cât mai mult din vitaminele lui, apoi se adaugă peste ciuperci.
  4. Se taie roşia şi se adaugă peste ciuperci şi spanac.
  5. La sfârşit se adaugă sare, leuştean şi piper negru după gust, apoi se serveşte alături de somonul copt.

Rețeta de Somon la cuptor cu salată de ciuperci, spanac şi roşii este doar un exemplu de cină din KiloStop Low Carb. Acesta este un pachet format din 3 cărți de rețete, ce conțin o dietă completă pentru 6 săptămâni.

Pachetul este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele care vor să slăbească rapid câteva kilograme după anumite perioade de excese alimentare. Este ideal pentru cei cărora le place să mănânce carne, pește și brânzeturi.

Pachetul Low Carb este structurat în 3 volume, astfel:

– Volumul 1 cuprinde dieta ta pentru primele 2 săptămâni (72 de retete), în care vei putea mânca orice tip de carne, pește sau brânză dorești, alături de legume din abundență.
– Volumul 2 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 3 și 4 (84 de retete), în care vei putea să te bucuri de lactatele moi și fructele oleaginoase, scăzând treptat cantitatea de carne.
– Volumul 3 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 5 și 6 (96 de retete), care face trecerea către o alimentație mai diversificată, în care vei consuma și fructe proaspete și cereale integrale în prima parte a zilei.

Cumpără și tu pachetul Low Carb care cuprinde toate cele 3 cărți și bucură-te de o siluetă de invidiat!