petrecere

Un început mai abrupt nici că a avut vreun alt articol de pe blog, deci să intrăm direct în pâine 😊 Te aștept cu brațele deschise miercuri, 16 ianuarie, începând cu ora 18.30, la Elite Art Gallery, din București, Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, B2, parter. Pentru că avem disponibile numai 50 de locuri, acestea se vor ocupa în ordinea înscrierii.

Grăbește-te, așadar, să dai un mail la iulia.busuioc@kilostop.ro, pentru a-ți anunța prezența. Te poți înscrie până luni, 14 ianuarie. Atenție, dacă toate locurile disponibile au fost rezervate, înscrierile se vor termina mai devreme.

Te avertizez încă de pe acum că este rost de petrecere, conversații spumoase și… cadouri-surpriză. Evenimentul se va încheia la ora 20.30, deci nu întârzia, ca să ne putem bucura de cât mai mult timp petrecut împreună.

Îți mulțumesc că faci parte din comunitatea Totul despre slăbit!

Sunt conștientă că, pentru majoritatea oamenilor, mintea doctorilor poate părea un labirint misterios și încâlcit. Mă consider privilegiată pentru că în ultimii ani am avut ocazia să îți dezvălui frânturi din viața, gândurile și emoțiile mele prin intermediul blogului. „Fiecare pacient care îmi va intra în cabinet va ieși cu zâmbetul pe buze” – acesta este unul dintre obiectivele mele esențiale din cariera de medic nutriționist. În timp, am descoperit cum să îmi ascult pacienții cu inima și să-i ajut cu mintea. Iar acum 3 ani am deschis acest blog ca pe o prelungire virtuală a activității din viața reală.

Tu nu ești un simplu cititor, iar eu nu sunt doar un medic în halat alb. Îmi place să cred că mă citești ca pe un prieten. Mi-am dorit să îți ofer, prin articolele mele, nu numai sfaturi concrete, ci și sprijin moral. Am afirmat de nenumărate ori că, mai ales atunci când vorbim despre slăbit, accentul cade și pe partea psihologică, nu numai pe datele fizice.

În ultimii 3 ani am scris sute de articole fundamentate pe dovezi științifice, dar nu m-am rezumat la asta. Ți-am prezentat informații testate și verificate în practica de zi cu zi, pornind de la experiența mea și a pacienților mei. Totul despre Slăbit nu înseamnă diete care promit rezultate peste noapte. Nu înseamnă frustrări și interdicții pe bandă rulantă. Totul despre Slăbit este un blog dedicat stilului de viață echilibrat. Împreună, am descoperit că putem slăbi mâncând orice, cu condiția să fie mâncare de calitate.

Ne-am concentrat asupra principiilor de nutriție şi alimentaţie sănătoasă, enunțate sub forma unor reguli simple, dar extrem de eficiente. Cu ajutorul lor, am învățat cum să alegem și să combinăm alimentele pentru a ne schimba în bine stilul de viață. Deliciul postărilor pe blog l-au făcut trucurile menite să ne scoată din încurcătură în situațiile neprevăzute, care de obicei se transformă în adevărate provocări pentru dietă.

Feedback-urile primite mi-au confirmat că Totul despre Slăbit și-a îndeplinit misiunea de a te învăța cum să devii propriul tău nutriționist. Ai descoperit cum să ajungi la cea mai bună versiune a ta, slăbind inteligent și menținându-te fără efort.

Totul despre Slăbit este locul în care s-a născut motto-ul „Sănătate, te iubesc!”. Și această comunitate minunată pe care o sărbătorim luna aceasta. Așadar, să nu uităm că pe 16 ianuarie este și ziua ta. La mulți ani zâmbitori și sănătoși!

Dă click aici ca să afli cum să ajungi la eveniment!