Alexandru MarcuȘi tu îți dorești ca mișcarea să facă parte din viața ta, dar nu reușești să o integrezi în activitatea de zi cu zi?

Și tu îți dorești să nu mai resimți mișcarea ca pe un efort, ci vrei să o transformi în stil de viață?

Și tu îți dorești să te simți la fel de vesel și energic cum erai la 20 de ani?

Pentru toate astea am o recomandare specială. Dă-mi voie să-ți fac cunoștință cu un bun prieten de-al meu, care m-a convins pentru totdeauna că mișcarea este foarte importantă pentru o viață sănătoasă.

Numele lui este Alexandru Marcu și este Master Trainer de fitness World Class și preparator fizic la echipa de baschet Dinamo București. Alexandru are o experiență de peste 12 ani și i-a ajutat pe mulți dintre pacienții mei să se împrietenească cu mișcarea.

Asta în primul rând deoarece știe cum să îți dozeze exercițiile astfel încât să le faci cu plăcere, iar efortul depus să îți aducă rezultate maxime.

De multe ori mi s-a întâmplat să fac antrenamente cu Alexandru la sală și să nu îmi dau seama când a trecut o oră de activitate intensă. Același lucru mi-au povestit și pacienții mei.

Cum reușește să facă acest lucru? Simplu: face totul cu multă pasiune și asta se simte atunci când lucrezi cu el.

Alexandru mi-a povestit că i-a plăcut dintotdeauna să facă mișcare. După mai multe încercări în volei sau înot, a ales să practice baschetul și a rămas cu această pasiune până în prezent. A fost antrenor de baschet la copii și profesor de educație fizică la CN Spiru Haret. Așa cum îți spuneam, acum este preparatorul fizic al echipei de baschet Dinamo București.

Odată cu trecerea timpului, Alexandru a descoperit un alt sport pe care l-a îndrăgit: fitness-ul. Astfel că în 2005 a intrat în cea mai în vogă companie de fitness din Romania, WorldClass.

Ambițios cum îl știu, nu s-a oprit aici. A devenit Master Trainer și Aerobic Instructor. În paralel a lucrat și ca antrenor de înot și squash. În 2012 a participat la cel mai important curs de nutriție sportivă organizat de Charles Poliquin, în Copenhaga.

În prezent, Alexandru este antrenor personal și ajută zilnic numeroase persoane să aibă o viață mai sănătoasă.

Pe tine cine te ajută să te împrietenești cu mișcarea?

Orice drum este mai ușor atunci când ai alături persoanele potrivite. Dacă vrei ca Alexandru Marcu să te ajute să faci din mișcare un stil de viață sănătos, te invit la KiloStop Total Transformation Retreat, primul program intensiv de nutriție din România.

În cele 7 zile pline de experiențe inedite te vei împrieteni cu mișcarea și vei reuși să o integrezi în viața ta de zi cu zi. Vei învăța mișcări simple pe care să le poți face acasă, în fața televizorului sau chiar la birou. Vei lucra toate grupele de mușchi în funcție de condiția ta fizică.

La final, îți garantez că o să reușești să faci mișcare cel puţin 30 minute/zi fără să depui vreun efort suplimentar și că o să ai un tonus de invidiat!

Ești curios să afli cum a fost pentru Alexandru Marcu KiloStop Total Transformation Retreat și la ce să te aștepți dacă ni te alături la ediția următoare? Click pe video și descoperă chiar acum: