Detoxifierea organismului este un procedeu sănătos pentru aproape oricine, atunci când este făcut prin metode naturale, cu multe fructe şi legume și echilibrat nutritiv și caloric.

De aceea, astăzi îți propun o rețetă de budincă din fulgi de ovăz şi prune uscate. Pe lângă aroma plăcută, prunele uscate constituie și o sursă concentrată de energie, vitamine, minerale şi antioxidanţi.

Budincă din fulgi de ovăz şi prune uscate

O porție conține: 303,1 Kcal, 48,1 g Glucide, 12,4 g Proteine, 8,7 g Grăsimi, 8,5 g Fibre

pruneIngrediente pentru 1 porție

 • Fulgi de ovăz (30 g)
 • Lapte din soia (250 ml)
 • Prune uscate (20 g)
 • Fulgi de migdale (5 g)

Condimente: Praf de scorţişoară, Baton de vanilie

Mod de preparare

 1. Prunele uscate se pun într-un bol peste care se adaugă apă fierbinte şi se lasă pentru aproximativ 30 de minute până se rehidratează.
 2. Fulgii de ovăz împreună cu laptele şi batonul de vanilie se pun la fiert, lăsându-se pe foc încă 4-5 minute după ce amestecul a dat în clocot.
 3. La final, se răstoarnă conţinutul într-un bol, deasupra presărându-se fulgii de migdale şi prunele hidratate.
 4.  Se serveşte presărată cu un praf de scorţişoară.

Budinca din fulgi de ovăz şi prune uscate este un exemplu de mic dejun din cartea de rețete KiloStop Detox, pe care o găsești alături de KiloStop Green și Salvat de KiloStop în Pachetul pentru oameni ocupați.

Acest pachet este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele care își doresc să slăbească dar nu au timp să se organizeze și nici să meargă la sală.

Pachetul pe care ți l-am pregătit este format din 3 cărți, în care vei găsi rețete ce te vor ajuta să îți modelezi corpul așa cum îți dorești. Acesta conține:

 • Cartea de rețete “Salvat de KiloStop”- dacă ajungi acasă seara târziu și mănânci mult, în această carte vei găsi exact ce ai nevoie! 60 de rețete rapide si gustoase, ce nu depășesc 200 de calorii pe porție, astfel că o cină luată în combinațiile potrivite te va ajuta să slăbești de 2 ori mai rapid.
 • Cartea de rețete “KiloStop Detox”- te va ajuta să îți elimini toxinele din organism, într-un mod cât se poate de sănătos și cu ajutorul unor rețete special gândite de medicii noștri.
 • Cartea de rețete “KiloStop Green” – vine în ajutorul tău cu o varietate de preparate ce pot fi folosite chiar și de persoanele care țin post sau sunt vegetariene. Aceasta te va ajuta să scazi în greutate și să te menții sănătos.

Cumpără acum Pachetul pentru oameni ocupați și bucură-te de o siluetă de invidiat!