O doamnă mi-a cerut în această săptămână, pe pagina de Facebook, o rețetă de chifteluțe light. Așa că astăzi vin tocmai cu o astfel de rețetă. Este un prânz sățios și gustos. Mai mult, dacă respecți ingredientele, cantitățile și modul de preparare, obții o porție la mai puțin de 400 de Calorii.

Chifteluţe de curcan cu garnitură de salată verde

O porție conține: 395 Calorii, 5,6 g Glucide, 63 g Proteine, 12,2 g Lipide, 1,6 g Fibre

chifteluțeIngrediente pentru 2 porţii

  • Piept de curcan (300 g)
  • Salată verde creaţă (200 g)
  • Telemea de vacă 14% grăsime (80 g)
  • Ou (100 g / 2 bucăţi)
  • Ceapă verde codiţe (40 g)

Condimente: Frunze de pătrunjel proaspăt, Piper negru proaspăt măcinat, Sare

Mod de preparare

  1. Se dă pieptul de curcan prin maşina de tocat carne şi se condimentează cu piper negru şi sare după gust, apoi se adaugă ceapa, pătrunjelul tocat mărunt, oul, şi la sfârşit, brânza rasă.
  2. Se pune într-o cupă un pic de apă, se umezesc mâinile şi se prepară chifteluţele.
  3. Se pun pe grătar 10-15 minute, timp în care sunt puse și pe o parte şi pe alta.
  4. Se servesc cu salată verde tocată.

Rețeta de Chifteluțe de curcan cu garnitură de salată verde este doar un exemplu de prânz din KiloStop Low Carb. Acesta din urmă este un pachet format din 3 cărți de rețete, ce conțin o dietă completă pentru 6 săptămâni.

Pachetul este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele care vor să slăbească rapid câteva kilograme după anumite perioade de excese alimentare. Este ideal pentru cei cărora le place să mănânce carne, pește și brânzeturi.

Pachetul Low Carb este structurat în 3 volume, astfel:

– Volumul 1 cuprinde dieta ta pentru primele 2 săptămâni (72 de retete), în care vei putea mânca orice tip de carne, pește sau brânză dorești, alături de legume din abundență.
– Volumul 2 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 3 și 4 (84 de retete), în care vei putea să te bucuri de lactatele moi și fructele oleaginoase, scăzând treptat cantitatea de carne.
– Volumul 3 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 5 și 6 (96 de retete), care face trecerea către o alimentație mai diversificată, în care vei consuma și fructe proaspete și cereale integrale în prima parte a zilei.

Cumpără și tu pachetul Low Carb care cuprinde toate cele 3 cărți și bucură-te de o siluetă de invidiat!

Tu ce rețete ți-ai dori să găsești pe blog? Aștept răspunsul tău în secțiunea de comentarii.

Poftă bună!