Iată o rețetă care să-ți înveselească dieta. Pentru astăzi ți-am pregătit un desert cu brânză și fructe. Îl poți consuma fie ca gustare de dimineață, fie ca desert după-amiază.

Desert cu brânză şi fructe

O porție conține: 100,4 Kcal, 21 g Glucide, 4,9 g Proteine, 0,7 g Grăsimi, 2,9 g Fibre

desertIngrediente pentru 1 porție

  • Pepene galben proaspăt (100 g)
  • Caise proaspete (100 g)
  • Brânză cu 0,2% grăsime (30 g)
  • Înlocuitor de zahăr (1 linguriţă)

Condimente: Frunze de mentă proaspătă, Esenţă de vanilie (2-3 picături), Nucşoară

Mod de preparare

  1. Se curăţă fructele de coajă şi de sâmburi şi se taie cubuleţe. Se păstrează câteva cubuleţe de pepene galben pentru ornat.
  2. Se mixează fructele în blender, se adaugă brânză de vaci 0,2% grăsime, înlocuitorul de zahăr, esenţa de vanilie şi scorţişoara, apoi se omogenizează uşor cu o lingură.
  3. Se așază compoziţia într-un pahar, se ornează cu pepenele rămas şi mentă proaspătă.

Desert cu brânză și fructe este doar un exemplu de gustare din pachetul de cărți de rețete KiloStop Low Carb. Acesta din urmă este format din 3 cărți de rețete, ce conțin o dietă completă pentru 6 săptămâni.

Pachetul este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele care vor să slăbească rapid câteva kilograme după anumite perioade de excese alimentare. Este ideal pentru cei cărora le place să mănânce carne, pește și brânzeturi.

Pachetul Low Carb este structurat în 3 volume, astfel:

– Volumul 1 cuprinde dieta ta pentru primele 2 săptămâni (72 de retete), în care vei putea mânca orice tip de carne, pește sau brânză dorești, alături de legume din abundență.
– Volumul 2 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 3 și 4 (84 de retete), în care vei putea să te bucuri de lactatele moi și fructele oleaginoase, scăzând treptat cantitatea de carne.
– Volumul 3 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 5 și 6 (96 de retete), care face trecerea către o alimentație mai diversificată, în care vei consuma și fructe proaspete și cereale integrale în prima parte a zilei.