Iunie este prin excelență luna fructelor de pădure. Așa că astăzi îți propun un desert răcoros cu mure la doar 110 Calorii. Este plin de antioxidanți, este gustos și îți satisface din plin pofta de ceva dulce. Ca să nu-ți mai spun că se prepară cât ai zice … mure.

După cum vezi, nu mai prididesc cu laudele la adresa lui. Dar mie îmi place foarte mult, așa că te invit să-l încerci și tu. Iată de ce ai nevoie:

Desert răcoros cu mure

O porție conține: 109,9 Calorii, 18,4 g Glucide, 3,7 g Proteine, 3,4 g Grăsimi, 6,9 g Fibre

mureIngrediente pentru o porţie

  • Mure proaspete (120 g)
  • Iaurt cu 2% grăsime (30 g)
  • Miere de albine (5 g)
  • Fistic (5 g)

Condimente: Esență de vanilie (2-3 picături)

Mod de preparare

  1. Se spală murele şi se așază într un bol transparent.
  2. Iaurtul se amestecă cu mierea şi esenţa de vanilie şi se pune peste mure.
  3. Se ornează cu fistic măcinat.

Desertul răcoros cu mure este doar un exemplu de gustare din pachetul de cărți de rețete KiloStop Low Carb. Acesta din urmă este format din 3 cărți de rețete, ce conțin o dietă completă pentru 6 săptămâni.

Pachetul este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele care vor să slăbească rapid câteva kilograme după anumite perioade de excese alimentare. Este ideal pentru cei cărora le place să mănânce carne, pește și brânzeturi.

Pachetul Low Carb este structurat în 3 volume, astfel:

– Volumul 1 cuprinde dieta ta pentru primele 2 săptămâni (72 de retete), în care vei putea mânca orice tip de carne, pește sau brânză dorești, alături de legume din abundență.
– Volumul 2 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 3 și 4 (84 de retete), în care vei putea să te bucuri de lactatele moi și fructele oleaginoase, scăzând treptat cantitatea de carne.
– Volumul 3 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 5 și 6 (96 de retete), care face trecerea către o alimentație mai diversificată, în care vei consuma și fructe proaspete și cereale integrale în prima parte a zilei.

Poftă bună!