Astăzi îți ofer și dieta pentru abdomen plat. Este un meniu complet de o zi, care conține diverse alimente și care are doar 1000 de Calorii.
Salată de căpșuni și fructe de pădure
O porție conține: 285,1 Kcal, 50,5 g Glucide, 9,9 g Proteine, 7,1 g Grăsimi, 14,1 g Fibre.
Ingrediente pentru 1 porție
- Căpșuni proaspete (100 g)
- Zmeură proaspătă (100 g)
- Coacăze proaspete (100 g)
- Iaurt probiotic cu 0,1% grăsime (200 ml
- Miere de albine (5 g)
- Semințe de mac (5 g)
Mod de preparare
- Căpşunile se feliază şi se amestecă cu zmeura şi coacăzele, după care se pun într-o cupă.
- Iaurtul se amestecă cu mierea şi seminţele de mac, apoi se pun deasupra fructelor.
Această rețetă o găsești în Cartea de Rețete KiloStop Detox, pe care o poți cumpăra și online.
La gustare poți alege 3 biscuiți din cereale integrale care să aibă împreună 30 g. Este o gustare de 100 de Calorii care îți va asigura energia necesară să îți continui activitatea fără să simți că ții dietă.
Pentru prânz îți propun două feluri de mâncare: o supă de ciuperci și fajitas de curcan.
Supă de ciuperci cu fistic
O porție conține: 231,4 Kcal, 22,2 g Glucide, 12,9 g Proteine, 13 g Grăsimi, 6,7 g Fibre
Ingrediente pentru 2 porții
- Ciuperci albe proaspete (400 g)
- Ceapă proaspătă (100 g)
- Fistic crud (50 g)
- Usturoi proaspăt (10 g)
Condimente şi ierburi aromate: Frunze de pătrunjel proaspăt, Nucșoară, Sare
Mod de preparare
-
- Ceapa şi usturoiul se toacă mărunt, iar ciupercile în lamele.
-
- Se înăbuşă împreună într-o tigaie, apoi se adăugă apă cât să le acopere şi se fierb la foc mic, acoperite timp de 10 minute.
-
- După fierbere se amestecă cu blenderul până se obţine o supă cremoasă, se condimenteză cu nucşoară şi sare după gust.
- Se presară pătrunjel verde şi fistic tocat şi se serveşte caldă sau rece, după preferinţe.
Această rețetă o găsești în Cartea de Rețete Salvat de KiloStop, pe care o poți cumpăra online.
Fajitas de curcan
O porție conține: 217,6 Kcal, 23,8 g Glucide, 28,9 g Proteine, 2 g Grăsimi, 7,2 g Fibre.
Ingrediente pentru 2 porții
- Piept de curcan fără piele (200 g)
- Roşii proaspete (200 g)
- Ceapă proaspătă (200 g)
- Ardei gras verde proaspăt (200 g)
- Pătrunjel proaspăt (50 g)
- Suc de lămâie (50 ml)
Condimente şi ierburi aromate: Boia, Sare
Mod de preparare
- Pieptul de curcan se taie fâşii şi se rumeneşte într-o tigaie antiaderentă.
- Se adaugă ardeii şi ceapa tăiate fâşii şi se mai gătesc împreună încă 5 minute.
- Se adaugă roşiile tăiate în cubuleţe, sucul de lămâie şi boiaua, se mai lasă pe foc încă 2 minute pentru întrepătrunderea aromelor.
- Se serveşte cu pătrunjelul tocat fin deasupra, adăugat la finalul preparării.
Această rețetă o găsești în Cartea de Rețete Salvat de KiloStop, pe care o poți cumpăra online.
Doradă cu salată de ciuperci
O porție conține: 192,5 Kcal, 10,4 g Glucide, 22,1 g Proteine, 8,1 g Grăsimi, 3,6 g Fibre.
Ingrediente pentru 2 porții
- Doradă (250 g)
- Ciuperci albe proaspete (200 g)
- Iaurt cu 2% grăsime (60 g)
- Ulei de măsline (2 linguriţe)
- Salată creaţă (400 g)
Condimente şi ierburi aromate: Frunze uscate de oregano, Frunze proaspete de mărar, Suc proaspăt de lămâie, Coajă rasă de lămâie, Piper alb proaspăt măcinat, Sare
Mod de preparare
Doradă la grill
- Se curăţă peştele de solzi şi intestine, apoi se condimentează cu sare şi piper.
- Se unge cu puţin ulei de măsline şi se presară puţin oregano uscat.
- Se frige peştele pe ambele părţi, câte 8-10 minute pe fiecare parte.
Salată de ciuperci
- Se spală şi se taie ciupercile în felii subţiri și se amestecă apoi cu iaurt, coaja rasă de lămâie, suc de lămâie, sare şi piper. Se lasă salata deoparte timp de o oră.
- Înainte de servire, se rupe salata creaţă şi se adaugă peste cea de ciuperci.
- La final se adaugă mărarul tăiat fin.
Această rețetă o găsești în Cartea de Rețete KiloStop Detox, pe care o poți cumpăra și online.
Poftă mare!