KiloStop Total Transformation Retreat – primul program intensiv de nutriție din România – a ajuns la ediția a 4-a. De data aceasta se va desfășura între 20 și 26 mai 2018.

Așa cum te-am obișnuit la edițiile precedente, KiloStop Total Transformation Retreat este despre cum să începi și să duci la bun sfârșit o transformare completă, despre cum să devii acea persoană la care aspiri. Pentru asta eu și colegii mei, Dr. Cristian Panaite, Psih. Cristian Olteanu și instructorul de fitness Alexandru Marcu îți stăm alături 7 zile din 7, 24 de ore din 24 într-un cadru cald și primitor, situat în mijlocul naturii.

Ce este KiloStop Total Transformation Retreat

KiloStop Total Transformation Retreat este un program complet și complex. În doar 7 zile, vei reuşi să te reîmprieteneşti cu tine, cu corpul, cu emoţiile şi cu nevoile tale reale, vei trece prin momente de conștientizare și de redescoperire, iar până la final vei reuşi să ajungi la punerea în practică a viselor tale. Este un program gradual, unde totul vine în doza potrivită și la momentul potrivit, astfel ca transformarea ta să se producă uşor dar inevitabil.

KiloStop Total Transformation Retreat este una dintre cele mai complete şi complexe tabere de dezvoltare personală pentru că aici îți găsești singur rețeta potrivită pentru tine sub îndrumarea unor profesioniști, care înainte de toate aplică pe ei înșiși tehnicile pe care le promovează. Întotdeauna, atunci când am recomandat ceva am avut grijă să testez acel ceva pe mine. Să văd: îmi este util? este dificil să-l aplic? de ce am nevoie ca să pot să fac acel lucru? La fel și colegii mei.

KiloStop Total Transformation Retreat tratează în mod inedit cele 4 coordonate esențiale pentru o viață sănătoasă, echilibrată şi cu adevărat împlinită: corp, minte, suflet şi emoţii. De dezvoltarea fiecăreia dintre aceste coordonate se ocupă unul dintre cei 4 traineri, dintre care mă bucur că fac parte și eu.

Cine sunt trainerii de la KiloStop Total Transformation Retreat

Aici găsești toate instrumentele de care ai nevoie pentru a avea o alimentație sănătoasă și pentru a-ți pune la punct planul tău de acțiune pe termen lung. Cu alte cuvinte, aici eu, personal, îți acord tot sprijinul de care ai nevoie ca să îți pui ordine în viață.

Vezi aici cum decurge o zi de training la KiloStop Total Transformation Retreat!

La KiloStop Total Transformation Retreat înveți să faci față emoțiilor, să nu te mai lași dominat de ele și să iei întotdeauna partea bună din orice ți s-ar întâmpla. De asta are grijă Cristian Olteanu, un foarte bun coach în stil de viață sănătos și, înainte de toate, un om extraordinar.

Click aici și află ce spune Cristian Olteanu despre KiloStop Total Transformation Retreat!

Alexandru Marcu, un profesionist atunci când vine vorba despre mișcare și omul de acțiune din retreat, te împinge mereu cu blândețe de la spate pentru a-ți depăși limitele fizice, astfel încât să ajungi la rezultate pe care nu ai fi sperat vreodată să le atingi.

Vezi aici cu ce recomandări vine Alexandru Marcu la KiloStop Total Transformation Retreat!

Iar Cristian Panaite, fondatorul KiloStop și expertul în nutriție sănătoasă, te ajută să îți găsești un scop mai înalt care să dea sens acțiunilor tale, care să te împingă de la spate atunci când ai nevoie și care să te ajute să-ți duci la bun sfârșit obiectivul propus.

Vezi aici ce secrete dezvăluie Dr. Cristian Panaite la KiloStop Total Transformation Retreat!

Suntem cu toții o echipă, ne completăm reciproc și, prin tot ceea ce spunem și facem, vrem să te ajutăm cu adevărat să pui bazele schimbării pe care ți-o dorești. Suntem lângă tine mereu, 24 de ore din 24, timp de 7 zile, și te însoțim pas cu pas în călătoria pe care ai început-o.

Te sprijinim, te consiliem, te ajutăm să te relaxezi și facem asta cu cea mai mare deschidere și cu mult suflet pus de fiecare dată.

Și asta într-un cadru superb, situat în mijlocul naturii, în sudul județului Vâlcea, în satul Oveselu, comuna Măciuca.

Complexul turistic Forest Retreat & Spa este ideal pentru relaxare, reechilibrare și regăsirea stării de bine. Punctul de atracție al complexului turistic îl constituie centrul spa și wellness, întins pe o suprafață de 2500 mp.

Centrul spa dispune de o piscină interioară și o piscină exterioară, hidromasaj, 2 saune umede și 2 saune uscate, o fântână de gheață, dușuri emoționale, zonă de relaxare, sală de fitness și cabinete de terapii spa.

Este cadrul perfect în care te poți regăsi! Așa că ce mai aștepți?

Înscrie-te chiar acum la ediția din mai a KiloStop Total Transformation Retreat și beneficiază de reducerea de early booking!