Pentru că săptămâna viitoare mulți dintre noi sărbătorim cel puțin o persoană dragă cu numele de Maria sau Marian, îți propun să ne răsfățăm cu ceva dulce. Și ce poate fi mai bun vara, când ne topim de căldură, decât o înghețată?  Așa că azi ți-am pregătit o rețetă de înghețată de citrice la doar 117 Calorii.

Click aici dacă vrei să prepari un meniu festiv de Sf. Maria care să nu te îngrașe!

Îngheţată de citrice

O porție conține: 117,6 Calorii, 26,1 g Glucide, 5,0 g Proteine, 0,5 g Grăsimi, 4,0 g Fibre

Ingrediente pentru 1 porţie

  • Portocale proaspete (100 g)
  • Mandarine proaspete (100 g)
  • Albuş de ou (30 g)
  • Înlocuitor de zahăr (2 linguriţe))

Mod de preparare

  1. Într-o cratiţă mică se pune apa cu înlocuitorul de zahăr. Se aduce la punctul de fierbere amestecând din când în când. Se fierbe 3-4 minute, apoi se lasă la răcit.
  2. Fructele se curăţă de coajă, membrane şi sâmburi şi se mixează într-un blender.
  3. Albuşul se bate spumă cu un praf de sare, apoi se încorporează uşor citricele.
  4. Se adaugă siropul şi se dă la congelator minim 12 ore.

Rețeta de înghețată de citrice este doar un exemplu de desert din KiloStop Low Carb. Acesta din urmă este un pachet format din 3 cărți de rețete ce conțin o dietă completă pentru 6 săptămâni.

Pachetul este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele care vor să slăbească rapid câteva kilograme după anumite perioade de excese alimentare. Este ideal pentru cei cărora le place să mănânce carne, pește și brânzeturi.

Pachetul Low Carb este structurat în 3 volume, astfel:

– Volumul 1 cuprinde dieta ta pentru primele 2 săptămâni (72 de retete), în care vei putea mânca orice tip de carne, pește sau brânză dorești, alături de legume din abundență.
– Volumul 2 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 3 și 4 (84 de retete), în care vei putea să te bucuri de lactatele moi și fructele oleaginoase, scăzând treptat cantitatea de carne.
– Volumul 3 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 5 și 6 (96 de retete), care face trecerea către o alimentație mai diversificată, în care vei consuma și fructe proaspete și cereale integrale în prima parte a zilei.

Cumpără și tu pachetul Low Carb care cuprinde toate cele 3 cărți și bucură-te de o siluetă de invidiat!