Ai văzut că s-a copt zmeura? Pe mine m-a luat prin surprindere, să-ți spun drept, dar m-am bucurat când am văzut-o pentru că este o gustare foarte nutritivă. Așa că astăzi m-am gândit să-ți ofer o rețetă de înghețată de zmeură care nu numai să te răcorească, ci să-ți bucure papilele gustative fără urmări dezastruoase asupra siluetei.

Iată de ce ai nevoie ca să o prepari:

Îngheţată de zmeură

O porție conține: 101,8 Calorii, 18 g Glucide, 4,1 g Proteine, 2,4 g Grăsimi, 7,8 g Fibre

Ingrediente pentru o porţie

 • Zmeură proaspătă (120 g)
 • Iaurt cu 2% grăsime (80 g)
 • Suc de lămâie (1 lingură)
 • Înlocuitor de zahăr (2 linguriţe)

Mod de preparare

 1. Se mixează zmeura cu înlocuitorul de
  zahăr, având grijă să se mai păstreze
  câteva fructe întregi pentru ornat.
 2. Se răstoarnă compoziţia într-un vas de plastic, se adaugă sucul de lămâie şi iaurtul şi se amestecă uşor cu o lingură.
 3. Se așază fructele întregi deasupra şi se introduce vasul în congelator pentru câteva ore.

Rețeta înghețată de zmeură este doar un exemplu de gustare din pachetul de cărți de rețete KiloStop Low Carb. Acesta din urmă este format din 3 cărți de rețete, ce conțin o dietă completă pentru 6 săptămâni.

Pachetul este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele care vor să slăbească rapid câteva kilograme după anumite perioade de excese alimentare. Este ideal pentru cei cărora le place să mănânce carne, pește și brânzeturi.

Pachetul Low Carb este structurat în 3 volume, astfel:

– Volumul 1 cuprinde dieta ta pentru primele 2 săptămâni (72 de retete), în care vei putea mânca orice tip de carne, pește sau brânză dorești, alături de legume din abundență.
– Volumul 2 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 3 și 4 (84 de retete), în care vei putea să te bucuri de lactatele moi și fructele oleaginoase, scăzând treptat cantitatea de carne.
– Volumul 3 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 5 și 6 (96 de retete), care face trecerea către o alimentație mai diversificată, în care vei consuma și fructe proaspete și cereale integrale în prima parte a zilei.

Tu ce rețete ți-ai dori să mai găsești pe blog? Aștept răspunsul tău în secțiunea de comentarii.

Poftă bună!