Și ție ți se întâmplă să nu știi ce să gătești pentru cei dragi? Ei bine, nu îți face griji, am soluția perfectă pentru tine! De aceea, astăzi m-am gândit să îți prezint o rețetă simplă și gustoasă de prânz cu foarte puține calorii.

Mâncărică de ciuperci cu piept de curcan şi mozarella

O porţie conţine: 410 Kcal, 13 g Glucide, 62,1g Proteine, 12,1 Grăsimi, 3,9 Fibre.

Ciupercile proaspete au miros pregnant. Dacă încerci să desfaci pieliţa unei pălării, aceasta se desface uşor, fără să se rupă. Cele vechi aupiciorul stafidit. Pentru a decoji uşor roşiile,restează-le la bază în formă de X şi scufundă-le timp de 1 minut în apă clocotită. Coaja se desface uşor din zona tăieturii.

Ingrediente pentru o porție:

 • Piept de curcan fără piele, fript (150 g)
 • Ciuperci albe (100 g)
 • Roşii proaspete (50 g)
 • Morcov (50 g)
 • Ceapă albă (20 g)
 • Mozzarella cu 10% grăsime (60 g)
 • Ulei de măsline (1 linguriţă)

Condimente (opţional): Boia de ardei, piper alb proaspăt măcinat, sare.

Mod de preparare:

 1. Se toacă ceapa şi morcovul mărunt şi se gătesc într-un vas antiaderent cu uleiul de măsline şi o lingură de apă pentru 1-2minute.
 2. Se adaugă ciupercile tăiate cubuleţe şi se lasă acoperite să se înmoaie la foc mic.
 3. Se taie în bucăţi mici pieptul de curcan fript în prealabil şi se adaugă în vasul de gătit, împreună cu roşia decojită şi tăiată cubuleţe.
 4. Se amestecă totul bine, se condimentează cu sare, piper şi boia.
 5. Se lasă la foc mic să se întrepătrundă aromele.
 6. Se serveşte cu fâşii subţiri de mozzarella pe deasupra.

Mâncărica de ciuperci cu piept de curcan şi mozarella este doar un exemplu de prânz din pachetul de cărți de rețete KiloStop Low Carb. Acesta din urmă este format din 3 cărți de rețete, ce conțin o dietă completă pentru 6 săptămâni.

Pachetul este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele care vor să slăbească rapid câteva kilograme după anumite perioade de excese alimentare. Este ideal pentru cei cărora le place să mănânce carne, pește și brânzeturi.

Pachetul Low Carb este structurat în 3 volume, astfel:

– Volumul 1 cuprinde dieta ta pentru primele 2 săptămâni (72 de retete), în care vei putea mânca orice tip de carne, pește sau brânză dorești, alături de legume din abundență.
– Volumul 2 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 3 și 4 (84 de retete), în care vei putea să te bucuri de lactatele moi și fructele oleaginoase, scăzând treptat cantitatea de carne.
– Volumul 3 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 5 și 6 (96 de retete), care face trecerea către o alimentație mai diversificată, în care vei consuma și fructe proaspete și cereale integrale în prima parte a zilei.