Mere coapte umplute cu brânză și nuci este o gustare delicioasă şi sănătoasă pe care o poţi savura fără griji atunci când eşti la dietă, între mese, deoarece are doar 107,7 Calorii pe porţie.

Este o gustare ideală pentru o după-amiază liniştită dintr-un un weekend friguros de iarnă pe care îl petreci în familie.

Mere coapte umplute cu brânză şi nuci

O porție conține: 107,7 Calorii, 20,6 g Glucide, 3,0 g Proteine, 2,6 g Grăsimi, 3,8 g Fibre

Ingrediente pentru o porţie

  • Măr proaspăt fără coajă (130 g)
  • Brânză cu 0,2% grăsime (30 g)
  • Miez de nucă (3 g)
  • Înlocuitor de zahăr (1 linguriţă)

Condimente (opțional): Praf de scorţişoară

Mod de preparare

  1. Se taie mărul pe jumătate, se scot sâmburii şi se introduce în cuptor la foc mediu.
  2. Între timp se amestecă brânza cu înlocuitorul de zahăr şi nuca măcinată.
  3. Când mărul este copt, se aşează pe o farfurie, se presară scorţişoară şi se umple interiorul cu brânză.

Mere coapte umplute cu brânză și nuci este doar un exemplu de Gustare din KiloStop Low Carb. Acesta din urmă este un pachet format din 3 cărți de rețete, ce conțin o dietă completă pentru 6 săptămâni.

Pachetul este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele care vor să slăbească rapid câteva kilograme după anumite perioade de excese alimentare. Este ideal pentru cei cărora le place să mănânce carne, pește și brânzeturi.

Pachetul Low Carb este structurat în 3 volume, astfel:

– Volumul 1 cuprinde dieta ta pentru primele 2 săptămâni (72 de retete), în care vei putea mânca orice tip de carne, pește sau brânză dorești, alături de legume din abundență.
– Volumul 2 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 3 și 4 (84 de retete), în care vei putea să te bucuri de lactatele moi și fructele oleaginoase, scăzând treptat cantitatea de carne.
– Volumul 3 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 5 și 6 (96 de retete), care face trecerea către o alimentație mai diversificată, în care vei consuma și fructe proaspete și cereale integrale în prima parte a zilei.

Tu ce rețete ți-ai dori să găsești pe blog? Aștept răspunsul tău în secțiunea de comentarii.

Poftă bună!