Știai că duminică este Ziua Internațională a Cafelei? Și cum la mine o zi bună începe întotdeauna cu o cafea, nu puteam să las această zi să treacă neobservată.

Așa că astăzi vreau să-ți dezvălui rețeta mea de mic dejun cu … cafea. Se prepară foarte rapid și are mai puţin de 350 de Calorii. Este un mic dejun complet și echilibrat nutrițional, pe care te invit să îl testezi și tu. Mie îmi place foarte mult.

Click aici și află cum să prepari un mic dejun perfect în doar 3 pași!

Ingrediente pentru o porție:

  • 45 g tărâțe de ovăz
  • 10 g semințe de chia
  • 150 ml de iaurt cu 2% grăsime
  • 100 g piersică sau nectarină
  • cafea simplă sau cu lapte

Mod de preparare:

  1. Pui într-un bol tărâțele de ovăz, peste care adaugi un pic de cafea rămasă de dimineață, cât să le acopere.
  2. Peste tărâțele de ovăz adaugi semințele de chia, după care torni iaurtul.
  3. Tai piersica sau nectarina în bucăți, pe care le pui peste iaurt.
  4. Lași totul la frigider până dimineață.

Eu am ales să prepar acest mic dejun într-o caserolă, pe care să o pot lua cu mine la serviciu a doua zi.

Tu ce mic dejun preferat ai? Aștept să-mi spui în comentarii.