Îți plac pastele? Și mie :).

Ești la dietă și ți-e teamă că te vor îngrășa? Nu și dacă le prepari după această rețetă de paste cu piure de legume. Ai însă grijă să le consumi la masa de prânz, întrucât au aproape 400 de Calorii.

Paste cu piure de legume

O porție conține: 396 Calorii, 58 g Glucide, 20 g Proteine, 14 g Grăsimi, 16 g Fibre

paste cu piure de legumeIngrediente pentru 2 porţii

 • Paste integrale fierte (300 g)
 • Ciuperci albe (300 g)
 • Spanac (200 g)
 • Broccoli (200 g)
 • Seminţe de pin (20 g)
 • Ulei de măsline (10 ml/ 2 linguriţe)
 • Busuioc proaspăt (10 g)

Condimente: Piper proaspăt măcinat, Sare

Mod de preparare

 1. Pastele (recomandabil penne) se pun la fiert conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
 2. Frunzele de spanac se spală şi se pun pentru 1 minut într-o oală cu apă fierbinte.
 3. Într-un blender se pun frunzele de spanac opărite, ciupercile şi broccoli (fierte aproximativ 10 minute în prealabil), seminţele de pin şi frunzele de busuioc.
 4. Se condimentează şi se mixează totul cu uleiul până se obţine o pastă.
 5. Pastele scurse de apă se amestecă cu piureul astfel obţinut şi se transferă în farfuria de servire.

Rețeta de Paste cu piure de legume este doar un exemplu de prânz din pachetul de cărți de rețete KiloStop Low Carb. Acesta din urmă este format din 3 cărți de rețete, ce conțin o dietă completă pentru 6 săptămâni.

Pachetul este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele care vor să slăbească rapid câteva kilograme după anumite perioade de excese alimentare. Este ideal pentru cei cărora le place să mănânce carne, pește și brânzeturi.

Pachetul Low Carb este structurat în 3 volume, astfel:

– Volumul 1 cuprinde dieta ta pentru primele 2 săptămâni (72 de retete), în care vei putea mânca orice tip de carne, pește sau brânză dorești, alături de legume din abundență.
– Volumul 2 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 3 și 4 (84 de retete), în care vei putea să te bucuri de lactatele moi și fructele oleaginoase, scăzând treptat cantitatea de carne.
– Volumul 3 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 5 și 6 (96 de retete), care face trecerea către o alimentație mai diversificată, în care vei consuma și fructe proaspete și cereale integrale în prima parte a zilei.

Poftă bună!