Pentru că una dintre cititoarele fidele ale blogului mi-a cerut niște sfaturi pentru perioada postului, astăzi vin cu o idee de mic dejun. Este o rețetă de salată de tofu cu morcov și piersici care nu numai că îți oferă o mulțime de nutrienți, ci îți dă și un boost de energie pentru ziua ce te așteaptă.

Iată de ce ai nevoie ca să pregătești

Salată de tofu cu morcov și piersici

O porție conține: 292,9 Kcal, 40,0 g Glucide, 18,5 g Proteine, 8,5 g Grăsimi, 10,1 g Fibre

Ingrediente pentru 1 porție

 • Brânză Tofu (100 g)
 • Morcov proaspăt (150 g)
 • Piersici proaspete (200 g)

Condimente(opțional): Seminţe de in (10 g)

Mod de preparare

 1. Se curăţă morcovul și se taie beţişoare. Brânza tofu se taie cubuleţe, iar piersicile felii.
 2. Se amestecă într-un bol, presărându-se la final peste conţinut câteva seminţe de in.

Salată de tofu cu morcov și piersici este un exemplu de gustare din cartea de rețete KiloStop Detox, pe care o găsești alături de alte 7 cărți la ofertă în Pachetul KiloStop Complet. Acest pachet este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele care își doresc să slăbească dar nu au timp să se organizeze și nici să meargă la sală. Pachetul conține 8 cărți și un CD

 • Cartea de Rețete “KiloStop Detox” este special concepută de către dieteticienii și medicii nutriționiști KiloStop pentru persoanele care vor să își detoxifice organismul într-un mod natural, fără să apeleze la tot felul de pastile sau prafuri care promit astfel de lucruri și, în același timp, să slăbească sănătos. Aceasta cuprinde 84 de rețete delicioase, respectiv câte 21 de rețete pentru mic dejun, gustare, prânz și cină.
 • Cartea de rețete ”KiloStop Green” vine în ajutorul tău cu o varietate de preparate ce pot reprezenta dieta ta vegetariană până la Crăciun. Aceasta te va ajuta să scazi în greutate și să îți pregătești organismul pentru perioada grea ce urmează. Cartea conține 84 de combinații inedite, respectiv câte 21 de rețete pentru mic dejun, gustare, prânz și cină.
 • Pachetul KiloStop Low Carb este un program de 6 săptămâni care cuprinde o suită de rețete delicioase (mai exact 252), atent gândite și echilibrate săptămânal din punct de vedere nutrițional. Structurată în 3 volume, dieta Low Carb este special concepută pentru persoane care doresc să slăbească rapid câteva kilograme și cărora le place să mănânce în special carne, pește și brânzeturi.
 • Cartea Rețete Dietetice pentru Crăciun este special concepută de către dieteticienii și medicii nutriționiști KiloStop pentru persoane care vor să se mențină și chiar să slăbească în perioada Crăciunului. Cartea conține alternative sănătoase de rețete pentru mesele tale festive.
 • Cartea de rețete KiloStop Fit Bunny este special concepută de către dieteticienii și medicii nutriționiști KiloStop pentru persoane care vor să se mențină și chiar să slăbească în perioada Paștelui. Cu ajutorul rețetelor noastre te poți bucura de momentele de sărbătoare alături de cei dragi, fără să simți că ești la dietă. Rețetele propuse nu depășesc 200 de calorii pe porție
 • Cartea de rețete Salvat de KiloStop este ideală pentru persoanele care mănâncă seara și cred că acest obicei este principala cauză pentru care nu reușesc să slăbească. Aceasta cuprinde 60 de rețete de cine rapide și gustoase, echilibrate din punct de vedere nutrițional.
 • Pachetul de CD-uri “Preia controlul asupra mâncatului emoţional” te ajută în momente în care consideri că cel mai bun prieten al tău este frigiderul. Tehnicile și metodele noastre te pot ajuta să depășesti momentele de plictiseală, angoasă și chiar depresie, ce te conduc adesea spre mâncatul emoțional!
 • BONUS! eBook-ul Curs de Slăbit scris de Dr. Laura Ene, Expertul KiloStop în slăbit și menținere, reprezintă primii tăi pași în culisele nutriției și te învață cum să-ți alcătuiești dieta potrivită pentru tine, care să te ajute să slăbești inteligent și fără frustrări.

Cumpără acum Pachetul KiloStop Complet pe care-l găsești la un preț special doar in luna martie.