Pentru că am intrat în sezonul cald și bogat în legume și verdețuri, astăzi m-am gândit să îți ofer o rețetă ușoară și răcoroasă pentru micul dejun: salată multicoloră cu ton.

Sfatul meu este să alegi întotdeauna o conservă de ton întreg, nu mărunţit, pentru a avea siguranţa că nu este un produs de calitate inferioară, preparat din resturi de peşte.

Acestea fiind spuse, iată cât de ușor poți prepara această salată:

Salată multicoloră cu ton

O porție conține: 408,6 Calorii, 6,8 g Glucide, 66,8 g Proteine, 11,5 g Grăsimi, 3,0 g Fibre

salatăIngrediente pentru o porţie

  • Ton conservat în suc propriu (250 g)
  • Salată verde creaţă (100 g)
  • Salată roşie creaţă (100 g)
  • Ridichi proaspete (50 g)
  • Ulei de măsline (1 linguriţă)

Condimente (opțional): Sare

Mod de preparare

  1. Se scurge bine apa din conserva de ton.
  2.  Se taie salata verde şi cea roşie în bucăţi mici şi se adaugă ridichile tăiate în rondele cât mai subţiri, iar la final tonul tăiat cubuleţe sau mărunţit.
  3.  Se amestecă totul într-un bol, apoi se adaugă uleiul de măsline şi puţină sare după gust.

Rețeta de salată multicoloră cu ton este doar un exemplu de mic dejun din KiloStop Low Carb. Acesta din urmă este un pachet format din 3 cărți de rețete, ce conțin o dietă completă pentru 6 săptămâni.

Pachetul este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele care vor să slăbească rapid câteva kilograme după anumite perioade de excese alimentare. Este ideal pentru cei cărora le place să mănânce carne, pește și brânzeturi.

Pachetul Low Carb este structurat în 3 volume, astfel:

– Volumul 1 cuprinde dieta ta pentru primele 2 săptămâni (72 de retete), în care vei putea mânca orice tip de carne, pește sau brânză dorești, alături de legume din abundență.
– Volumul 2 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 3 și 4 (84 de retete), în care vei putea să te bucuri de lactatele moi și fructele oleaginoase, scăzând treptat cantitatea de carne.
– Volumul 3 cuprinde dieta ta pentru săptămânile 5 și 6 (96 de retete), care face trecerea către o alimentație mai diversificată, în care vei consuma și fructe proaspete și cereale integrale în prima parte a zilei.

Tu ce rețete ți-ai dori să mai găsești pe blog? Aștept răspunsul tău în secțiunea de comentarii.

Poftă bună!