Știai că miercuri a fost Ziua Mondială a Ciocolatei? Hai să o sărbătorim împreună cu o altfel de ciocolată :)! Astăzi îți propun un smoothie de banane cu cacao.

Dacă totuși vrei să o sărbătorești cu o tabletă de ciocolată, urmărește videoul pe care l-am filmat alături de colegul meu, Cristian Olteanu, și învață cum să mănânci ciocolată chiar și la dietă!

Click aici și urmărește videoul!

Smoothie de banane cu cacao

O porție conține: 295 Kcal, 56 g Glucide, 11 g Proteine, 3 g Grăsimi, 7 g Fibre

smoothie de bananeIngrediente pentru 1 porție

  • Banană (120 g)
  • Lapte de soia (200 ml)
  • Cereale integrale (20 g)
  • Pudră de cacao (10 g)

Condimente: Praf de scorțișoară, Zeamă de lămâie

Mod de preparare

  1. Se amestecă într-un blender laptele de soia cu banana, cerealele integrale şi pudra de cacao până la omogenizare.
  2. Se adaugă, după gust, praf de scorţişoară sau zeamă de lămâie.

Smoothie de banane cu cacao este doar un exemplu de mic dejun din cartea de rețete KiloStop Green, pe care o găsești alături de KiloStop Detox și Salvat de KiloStop în Pachetul pentru oameni ocupați. Acest pachet este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele care își doresc să slăbească dar nu au timp să se organizeze și nici să meargă la sală.

Pachetul pe care ți l-am pregătit este format din 3 cărți, în care vei găsi rețete ce te vor ajuta să îți modelezi corpul așa cum îți dorești. Acesta conține:

  • Cartea de rețete “Salvat de KiloStop”- dacă ajungi acasă seara târziu și mănânci mult, în această carte vei găsi exact ce ai nevoie! 60 de rețete rapide si gustoase, ce nu depășesc 200 de calorii pe porție, astfel că o cină luată în combinațiile potrivite te va ajuta să slăbești de 2 ori mai rapid.
  • Cartea de rețete “KiloStop Detox”- te va ajuta să îți elimini toxinele din organism, într-un mod cât se poate de sănătos și cu ajutorul unor rețete special gândite de medicii noștri.
  • Cartea de rețete “KiloStop Green” – vine în ajutorul tău cu o varietate de preparate ce pot fi folosite chiar și de persoanele care țin post sau sunt vegetariene. Aceasta te va ajuta să scazi în greutate și să te menții sănătos.

Cumpără acum Pachetul pentru oameni ocupați și bucură-te de o siluetă de invidiat la un preț special!