Acum, că Paștele a trecut, mulți dintre noi simt nevoia unei detoxifieri. De aceea, pentru astăzi îți propun o rețetă de smoothie roșu detoxifiant. Unul dintre ingrediente, sfecla roşie, prin conţinutul ridicat de vitamine, ajută nu numai la detoxifierea organismului, ci îmbunătăţeşte și metabolismul, previne apariţia bolilor de inimă şi are un efect miraculos asupra ficatului.

Și dacă tot suntem la capitolul DETOX, eu și colegii mei ți-am pregătit un concurs cu premii, care se încheie pe 19 aprilie, la ora 23:59.

Intră pe pagina de Facebook a Clinicii de Nutriție Kilostop, răspunde la întrebarea din concurs și poți câștiga un BLENDER ELECTROLUX, o carte de rețete DETOX sau o invitație de 2 persoane la Workshopul “Detox: cât e mit și cât e adevăr?”, susținut de colega mea, Dr. Gabriela Profir, expert în alimentație vegană.

Click aici ca să intri în concurs!

Smoothie roșu detoxifiant

O porție conține: 99 Kcal, 24,4 g Glucide, 2 g Proteine, 0,5 g Grăsimi, 5,3 g Fibre

detox după sărbătoriIngrediente pentru 1 porție

  • Sfeclă roșie proaspătă (50 g)
  • Varză roșie proaspătă (50 g)
  • Măr roșu proaspăt (100 g)

Condimente: Ghimbir ras (3 g)

Mod de preparare

  1. Se curăţă sfecla de coajă şi se taie în bucăţi potrivite.
  2. Se îndepărtează cotorul merelor şi se taie în cubuleţe.
  3. Varza se porţionează în bucăţi potrivite pentru blender.
  4. Se pasează toate ingredientele la blender, inclusiv ghimbirul.

Smoothie-ul roșu detoxifiant este un exemplu de gustare din cartea de rețete KiloStop Detox, pe care o găsești alături de KiloStop Green și Salvat de KiloStop în Pachetul pentru oameni ocupați. Acest pachet este special conceput de mine și colegii mei pentru persoanele își doresc să slăbească dar nu au timp să se organizeze și nici să meargă la sală.

Pachetul pe care ți l-am pregătit este format din 3 cărți, în care vei găsi rețete ce te vor ajuta să îți modelezi corpul așa cum îți dorești. Acesta conține:

  • Cartea de rețete “Salvat de KiloStop”- dacă ajungi acasă seara târziu și mănânci mult, în această carte vei găsi exact ce ai nevoie! 60 de rețete rapide si gustoase, ce nu depășesc mai mult de 200 de calorii pe porție, astfel că o cină luată în combinațiile potrivite te va ajuta să slăbești de 2 ori mai rapid.
  • Cartea de rețete “KiloStop Detox”- te va ajuta să îți elimini toxinele din organism, într-un mod cât se poate de sănătos și cu ajutorul unor rețete special gândite de medicii noștri.
  • Cartea de rețete “KiloStop Green” – vine în ajutorul tău cu o varietate de preparate ce pot fi folosite chiar și de persoanele care țin post sau sunt vegetariene. Aceasta te va ajuta să scazi în greutate și să te menții sănătos.

Cumpără acum Pachetul pentru oameni ocupați și bucură-te de o siluetă de invidiat!