Te simți tot timpul obosit și nu reușești să te relaxezi?

Zici mereu că o să te ocupi de tine și de sănătatea ta dar tot amâni?

Simți că meriți să te bucuri mai mult de viață?

Rămâi alături de mine, pentru că astăzi vreau să te introduc în culisele lumii unei persoane foarte speciale.

Este vorba de colegul și bunul meu prieten Cristian Panaite, fondatorul Clinicii de Nutriție KiloStop.

Poate că și tu îl cunoști de la evenimentele noastre sau poate că îi citești regulat articolele despre nutriție sănătoasă.

Ce pot să-ți spun este că are mereu o energie extraordinară pe care ne-o transmite nouă, tuturor celor din echipă, şi care este susţinută de o promisiune personală pe măsură – aceea de a trăi fiecare clipă onorându-şi misiunea şi valorile sale.

Ceea ce admir cel mai mult la Cristian este spiritul mereu căutător, revoluţionar şi întreprinzător, dublat de o pasiune incredibilă pentru creştere şi dezvoltare, inovaţie şi noutate.

Toate aceste lucruri ar fi însă derizorii fără valorile sale de bază, şi anume excelenţa şi profesionalismul, contribuţia şi ajutorul şi nu în ultimul rând sănătatea. Poate de aceea a și reușit să formeze în jurul blogului său cea mai mare comunitate de oameni interesați de alimentație sănătoasă din România, cu care comunică zilnic.

Pe Cristian l-am cuncristian-panaiteoscut în urmă cu mai bine de 7 ani, în timpul rezidenţiatului, cu ocazia prezentării tezei sale de doctorat “Eficienţa managementului intensiv nutriţional, farmacologic şi comportamental al obezităţii – corelarea factorilor genetici, biomorfologici şi psihologici”, o cercetare laborioasă din care ulterior s-a născut Clinica de Nutriție Kilostop.

Mi-a plăcut extraordinar de mult abordarea multidisciplinară pe care Cristian o propunea şi pe care o susţinea cu dovezi clare, pentru managementul eficient al obezităţii. Valorile, credinţele şi visele nostre păreau că se îndreaptă în aceeaşi direcţie, eram pe aceeaşi lungime de undă, aşa că am decis imediat să colaborăm.

De atunci am avut nenumărate proiecte pe care le-am dezvoltat împreună, în care am avut ocazia să învăţ extraordinar de multe lucruri de la Cristian, alături de care am înţeles de ce este atât de important să te cunoşti pe tine însuţi, să-ţi cunoşti valorile, misiunea şi să ai încredere în viziunea ta, pe care să o respecţi şi să te străduieşti să o împlineşti indiferent de obstacolele din drum.

Pe mine personal Cristian m-a ajutat să mă definesc, să mă dezvolt, să cresc şi să devin un adevărat profesionist, lucuri care sunt de nepreţuit şi pentru care îi voi mulţumi mereu. Consider că este unul din oamenii în măsură să te ajute să faci o schimbare reală, care să dureze o viață.

De-a lungul vieții sale, Cristian și-a dăruit (așa cum îi place să spună) numeroase formări de NLP, Master Practitioner, Generative Coaching, Terapii orientate pe soluții, Generative trance, Reiki și multe altele, astea toate din dorinţa permanentă de creştere şi dezvoltare continuă.

„Vreau să le ofer pacienților noștri ceva din toată experiența mea de până acum, de la toate formările mele”, mi-a spus Cristian la un moment dat, tocmai pentru că doreşte să ofere tot ce e mai bun celor cu care colaborează, indiferent că sunt pacienţi sau colegi.

Așa că am început să punem împreună la punct un proiect la care am lucrat, nici mai mult nici mai puțin de 7 ani. Da, 7 ani în care am experimentat și ne-am perfecționat continuu pentru a ajunge la cele mai bune tehnici și metode ce au îmbrăcat forma unui retreat cu cei mai buni traineri. Așa a luat naștere KiloStop Total Transformation Retreat, care va avea loc în perioada 5-11 februarie 2017.

Așa că te invit și pe tine să participi alături de noi la acest proiect de suflet, unde te asigur că vei primi tot ce este mai bun, te vei regăsi, te vei reinventa şi vei deveni cea mai bună versiune a ta din toate punctele de vedere (fizic, mental, emoțional și spiritual).

În cele 7 zile pline de experiențe inedite vei uita de toate încercările eșuate de până acum. În acest retreat vei înțelege în primul rând de ce este important să faci acele schimbări care îți asigură o transformare radicală.

Vei învăța cum să-ți creezi un nucleu de suport din oamenii din jurul tău astfel încât să nu te mai lovești de piedici, ci să ai parte doar de înțelegere și fericire.

La final, vei înțelege că schimbarea ta va duce implicit la schimbarea oamenilor din jurul tău, cea mai frumoasă formă de contribuţie, sprijin şi ajutor pe care cineva o poate oferi celor din jur.

 

Ești curios să afli cum a trăit Cristian Panaite, fondatorul clinicii, experiența KiloStop Total Transformation Retreat? Click pe video și descoperă chiar acum:

Dacă această experiență nu este cea mai potrivită pentru tine, dar îți dorești să slăbești și să înveți să mănânci sănătos, te aștept în clinicile KiloStop. Aici nu vei primi doar o dietă. Aici, medicul va fi prietenul tău și te va însoți până când vei reuși să devii acea persoană la care visezi.