fecioară

În timp ce scriu articolul pentru cei născuți în zodia Fecioarei, realizez că poate am omis să subliniez mai des un lucru foarte important. Mă concentrez cel mai mult pe informații, soluții, sfaturi. Dar te încurajez din toată inima să pui întotdeauna pe primul loc sănătatea ta și a familiei tale.

Acum mă pregăteam să scriu o recomandare specială pentru Fecioare. De fapt, mi-am dat seama că nu li se adresează numai lor, ci este valabilă pentru noi toți. Construiește-ți zi de zi încrederea în forțele proprii! Descoperă modalitățile de relaxare care ți se potrivesc și nu ezita să le pui în aplicare. Indiferent dacă ești femeie sau bărbat, de zodia în care te-ai născut și de vârsta pe care o ai, bucură-te din plin de micile plăceri ale vieții.

Cartea de vizită a Fecioarei

Pragmatismul este al doilea nume al acestor nativi ai zodiacului. Nu numai lucrurile concrete pe care le au de făcut în fiecare zi se desfășoară sub semnul spiritului practic. Viața, în ansamblul ei, își urmează cursul pe fondul unei viziuni obiective și trece printr-un filtru mereu analitic.

Majoritatea oamenilor au un sentiment al unicității bine înrădăcinat, aproape inexplicabil în mod rațional. Este perfect justificată psihologic această nevoie a fiecăruia dintre noi de a ne simți diferiți, deosebiți.

Surprinzător, însă, cea mai mare parte a nativilor din zodia Fecioarei nu se încadrează în acest tipar. Cu alte cuvinte, se consideră ființe obișnuite, simple. Gândesc și acționează cu modestie. Dar tocmai această lipsă a pretențiilor sau a aerului de prețiozitate le transformă în persoane cu adevărat speciale.

După cum ți-ai dat seama deja, Fecioarele sunt foarte conștiincioase, ordonate și raționale. Dar calitățile lor merg dincolo de aceste aspecte. Sunt ființe inteligente, pline de ingeniozitate, ceea ce le transformă în buni comunicatori. Au elocvența, talentul oratoric și diplomația de partea lor.

Cum se reflectă trăsăturile de personalitate ale Fecioarelor în stilul lor de viață

Tributară aceluiași stil pragmatic este și preocuparea intensă pentru sănătate. Accentul cade pe atenția acordată dietei și respectării unei igiene corespunzătoare. Punctele anatomice sensibile ale Fecioarei se regăsesc în zona intestinului, a duodenului, a ficatului. Pe scurt, sistemul digestiv este cea mai vulnerabilă componentă a organismului Fecioarei.

Riscul de a dezvolta colici sau afecțiuni de tipul gastritei, ulcerului, constipației și diareei este în strânsă legătură cu nivelul de stres cu care se confruntă. Aceste boli și simptome pot afecta, de asemenea, funcționarea sistemului nervos.

Click aici şi află cum să scapi definitiv de constipaţie!

De aceea, le recomand Fecioarelor să urmeze un program alimentar regulat, concentrându-se asupra calității mâncării pe care o au în față. Redu aportul de produse animale la două sau trei porții pe săptămână, dar servite tot în compania vegetalelor. Evită pe cât posibil grăsimile și uleiurile. Câteva felii de avocado în salată îți pot asigura necesarul de lipide într-un mod sănătos.

Citeşte şi: Grăsimile – interzise la dietă?

Atunci când te confrunți cu afecțiuni alimentate de stres, poți apela la abordări mai puțin tradiționale. Ți se potrivesc medicina naturistă, homeopatia, acupunctura sau hipnoterapia.

Pentru Fecioarele care se luptă cu povara kilogramelor în plus am câteva sfaturi specifice. Știu că ai o sensibilitate în privința dietelor de slăbire. Pornești de la așteptări mari și renunți cu ușurință dacă acestea nu se îndeplinesc cu rapiditate. Cred că acționezi așa tot din spirit practic, orientându-te mereu pe rezultate. Dar îți recomand să acorzi o atenție specială și mijloacelor. De pildă, alege dietele detaliate, care îți oferă îndrumare la fiecare pas. Nevoia ta de sistematizare și de organizare până la cele mai mici detalii cere o asemenea abordare.

Click aici şi descoperă formula cu care slăbeşti pentru totdeauna!

În plus, te-ar ajuta să ai chiar și acasă un aparat de gimnastică, o bicicletă eliptică. Nu îți lipsește disciplina, deci ai fi dintre cei care nu le-ar transforma în piese de mobilier.

Mai am o mică atenționare: în cazul tău, și gleznele și gambele sunt zone sensibile. Îți recomand, așadar, ca acum, la sesiunea de cumpărături de toamnă, să te orientezi asupra unor pantofi cât mai confortabili.

Sper ca toate aceste sugestii să îți fie de ajutor și să te motiveze să îți păstrezi încrederea în motto-ul nostru „Sănătate, te iubesc!”.