Astăzi continuăm seria pacienților care ne-au trecut pragul și care au reușit să ne impresioneze cu povestea lor.

De data asta, pacienta vine din partea colegei mele, Dr. Anca Ioniță,  medic la Clinica de Nutriție KiloStop Unirii. Este o poveste inspirațională care cu siguranță vă va da de gândit de acum înainte, când vine vorba despre diete și stil alimentar sănătos. Tocmai de aceea, vreau să o împărtășesc cu voi, deoarece îmi doresc tare mult să vă inspire.

 “De la fiecare pacient simt că invăț câte ceva, însă doamna Viorica a reușit de fiecare dată să mă uimească cu ingeniozitatea dumneai. Încă de la inceput am simțit că ne vom înțelege foarte bine, iar instinctul meu nu a dat greș.”, spune Dr. Anca Ioniță.

A slăbit 18 kg și a devenit alt om

Doamna Viorica, cu o ambiție inimaginabilă a slăbit 18 kg, iar acum se simte alt om, durerile de spate și de picioare au dispărut. Astfel, pacienta Ancăi Ioniță a reușit să se transforme radical doar prin intermediul rețetelor reinterpretate și adaptate stilului său alimentar.

A slăbit datorită rețetelor reinterpretate

Să îți dorești să slăbești un număr de aproape 20kg nu e deloc simplu, mai ales atunci când obișnuiești să fii un adevărat gurmand și să îți placă să gătești numeroase rețete. Însă, doamna Viorica a reușit să îmbine plăcerea pentru gătit cu dorința de a slăbi 18kg.

“Vreau să vă povestesc cum la fiecare întânire, doamna Viorica mă uimea cum din câteva ingrediente simple pe care i le propuneam, reușea să gătească o minunăție de mâncare.”

Click aici dacă vrei să afli ce este recomandat să mănânci înainte și după ce faci mișcare!

Astăzi este despre asta, despre convingerea că un stil de viață sănătos nu înseamnă restricția de la rețetele preferate, ci îmbinarea ingredientelor într-o manieră sănătoasă.

A slăbit cu cartofi la cuptor, cotlet de porc și alte alimente care n-ai crede că sunt de dietă

Ti se pare greu de crezut ca doamna Viorica a slăbit cu ajutorul unor ingrediente nu tocmai “de dietă”, nu-i așa? Ei bine, ca să te convingi, vreau să îți împărtășesc și una din rețetele pacientei noastre.

 Cotlet de porc fără os cu plante aromate

Ingrediente pentru o porție:

  • 250 gr cotlet de porc taiate in 2 bucati.
  • 1-2felii de prosciuto
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1-2 rosii de preferat de gradina
  • 1-2 fire de tarhon proaspat
  • 1-2 fire de cimbru proaspat
  • Sare, piper, boia

Mod de preparare:

Se face o marinadă din sare , piper ,boia , cu care se tapetează cotletul și se lasă peste noapte la frigider. Condimentăm feliile de cotlet cu tarhon și cimbru și ulterior le învelim în feliile de prosciuto.

Punem cotletul într-o tavă și îl punem la cuptor. După aceea, zdrobim cei 2-3 căței de usturoi într-o tigaie, apoi punem roșiile pe care le-am dat pe răzătoare. Lăsăm să fiarbă până se evaporă apa, dupa care îl punem peste carnea din cuptor Lăsăm la cuptor până se frăgezește carnea .O portie are până la 150 g carne .Am completat cu 80 gr cartofi.

În momentul de față, doamna Viorica este foarte mulțumită că a avut curajul de a păși în cadrul clinicii noastre și este sigură că nu ar fi reușit dacă nu ar fi primit suportul dr. Anca Ioniță.

“Cu fiecare pacient reușesc să creez legături strânse, iar asta pentru că sunt de părere că suntem o echipă și doar așa putem reuși să ne atingem scopul final. Satisfacția mea ca medic, pe lângă faptul că reușim să slăbim kilogramele propuse, e aceea că în fiecare pacient reușesc să las o latură a mea.”

Felicitări, doamna Viorica, pentru reușită și mult success la menținere și în toate rețetele gustoase pe care le realizați!

*Rezultatele variază de la persoană la persoană. Fiecare pacient poate să slăbească mai mult sau mai puţin în funcţie de vârstă, sex, stare de sănătate şi determinarea acestuia. Noi îţi promitem că vom face tot ce putem pentru a te ajuta să slăbeşti sănătos şi cu plăcere!