fără dietă

Tobă, caltaboș, lebăr, șorici, sarmale, salată de boeuf, cozonac. Niciuna dintre aceste bunătăți de sărbători nu a scăpat neinvocată la întâlnirea pe care am avut-o zilele trecute cu publicul interesat de tema „Sărbători fără dietă”. Și nu pentru că le-am trecut pe lista alimentelor interzise, ci dimpotrivă! Te întrebi cum e oare posibil să mănânci de toate și să nu ții dietă, fără să declanșezi o adevărată revoluție pe cântar? Cu măsură și bunăvoință, totul devine posibil. Știi deja că sentimentul de vinovăție și cel de frustrare sunt complet excluse din orice scenariu de stil de viață echilibrat pe care ți-l propun.

Magia întâlnirii cu voi de la Cărturești

Evenimentul a avut loc joia trecută, în mediul prietenos de la Cărturești Verona. Am avut bucuria de a revedea foști sau actuali pacienți Kilostop și de a-mi face mulți prieteni noi printre participanți, cititori ai cărții Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață?. Am speranța că recomandările pe care le-am oferit pot ghida cu multă voie bună, printre mesele de sărbătoare, orice persoană preocupată de sănătate și nutriție.

Am avut parte chiar și de o surpriză. Colegele mele au pregătit pentru fiecare dintre noi bilețele cu citate din carte. Acesta a fost și motivul pentru care fiecare dintre noi am primit la sosire câte un bilețel, cu rugămintea să nu îl deschidem încă.

Click aici ca să afli ce nu are calorii și totuși te ingrașă, mai ales de sărbători!

Apoi, la momentul potrivit, am deschis cu toții bilețelele care conțineau idei și sfaturi din cartea Capcanele dietelor, menite să ne ofere inspirație și încredere atunci când avem mai multă nevoie. Dar magia acestui moment nu s-a oprit aici, pentru că am fost îndemnați să dăruim mai departe aceste bilețele, persoanelor dragi care au nevoie de susținere și încurajare. Și astfel, în spiritul sărbătorilor, întâlnirea noastră a pus accent pe bucurie și generozitate.

Cum a fost pentru mine întâlnirea cu voi

De asemenea, o altă etapă memorabilă a întâlnirii a fost aceea în care am învățat împreună să savurăm delicii cu aromă de sărbătoare. Dintr-o bucățică de turtă dulce putem extrage satisfacție, dacă avem grijă să gustăm, să ne lăsăm fermecați de aromă. Participanții au primit în dar Kitul pentru sărbători fericite, iar eu mă declar foarte încântată de noile noastre căni tematice „Stil de viață, nu dietă pe viață”.

fără dietă

Am avut ocazia de a răspunde punctual tuturor întrebărilor venite din partea celor prezenți, iar seara s-a încheiat cu strângeri de mână și îmbrățișări, la momentul autografelor. Mărturisesc că am fost foarte emoționată, ca la fiecare întâlnire cu voi, de altfel. Îi mulțumesc mult Mihaelei Dincă pentru fotografiile care au surprins magia acestei seri. Deja simt cum mă cuprinde nostalgia…

Revedere, dulce revedere

Dar vreau să închei în același spirit pozitiv în care am început acest articol. Abia aștept momentul în care ne vom revedea, cu ocazia petrecerii aniversare pe care o plănuiesc cu ocazia împlinirii a 3 ani de Totul despre slăbit. Urmărește în continuare articolele de pe blog și postările de pe pagina de Facebook pentru toate detaliile – evenimentul va avea loc în luna ianuarie.

Vezi aici care sunt cele 10 trucuri care te vor ajuta să slăbești în post!

Te invit cu mare drag și la cursurile pentru publicul larg pe care le susțin în cadrul Academiei de Nutriție „Sănătate, Te iubesc!”. Află mai multe urmărind pagina de Facebook a Academiei.

Așa cum știi deja, trucurile pentru a parcurge aceste sărbători cu zâmbetul pe buze și silueta intactă te așteaptă mereu pe blog. În plus, cartea Capcanele dietelor are o super reducere de 50% pe site-ul Editurii ALL și este pregătită pentru a se transforma într-un cadou fresh, plin de energie pozitivă. Îți mulțumesc din tot sufletul că faci și tu parte din minunata comunitate „Sănătate, te iubesc”!